Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Anime

Jellystone!

Jellystone!

Jellystone! este un serial de televiziune animat dezvoltat de C. H. Greenblatt pentru HBO Max. Serialul este realizat de Warner Bros.Animation și se bazează pe diferite personaje ale lui Hanna-Barbera.

A avut premiera pe 29 iulie 2021. La nivel internațional, serialul a început să fie difuzat pe canalele Boomerang și Cartoon Network începând cu a doua jumătate a anului 2021.

Jellystone! este primul serial care prezintă multe dintre personajele caracteristice ale Hannei-Barbera de la Yo Yogi! din 1991.

Pentru primul sezon au fost anunţate deja 20 de episoade.

Prezentare generală

Seria este o interpretare reimaginată a legendarului brand Hanna-Barbera, concentrându-se pe un ansamblu modernizat de personaje, în timp ce acestea trăiesc, lucrează, se joacă și distrug orașul.

Viața lor de zi cu zi este transformată într-o hilaritate nebună, toți având roluri specifice. in comunitate: Huckleberry Hound este primar, Yogi Bear este chirurg, Doggie Daddy este un paznic de far, Jabberjaw și Loopy De Loop lucrează la merceria Magilla Gorilla, El Kabong funcționează ca profesor și super-erou etc.

Jellystone! a fost dezvoltat de C. H. Greenblatt, care a creat și Chowder și Harvey Beaks pentru Cartoon Network și, respectiv, Nickelodeon. Producția serialului, conform Greenblatt, a început în ianuarie 2020, cu Unikitty!

Greenblatt a câștigat un respect profund pentru brand, crezând că gama sa extinsă de personaje este ceea ce a făcut-o să funcționeze cu adevărat.

În timp ce lucrau la serial, el și echipa sa au decis ca fiecare personaj să se afle într-un singur oraș, schimbându-și unele dintre trăsăturile de bază pentru a le face mai plăcute în timp ce se adaptează la publicul modern.  Într-un interviu din iulie 2020 pentru Animation Magazine, Greenblatt a declarat că tocmai au externalizat departamentele lor de animație și că serialul ar putea debuta în 2021.

Spre deosebire de celelalte două seriale ale lui Greenblatt, Jellystone! a fost animat cu Adobe Animate de Snipple Animation Studios și Cheeky Little Media. Ben Gruber.

În Statele Unite, serialul a avut premiera pe 29 iulie 2021 pe HBO Max.

În Canada, serialul a avut premiera pe 10 octombrie 2021 pe Teletoon și a fost difuzat pe Cartoon Network pe 4 septembrie 2021.

În Regatul Unit, serialul a avut premiera pe 1 noiembrie 2021 pe Cartoon Network. În Brazilia și America Latină, premiera va avea loc pe 26 noiembrie 2021 pe Cartoon Network și HBO Max.

Jellystone este un serial ce reuneşte o serie de personaje foarte cunoscute cum ar fi: Yogi Bear, Boo-Boo Bear şi mulţi alţii. Toate personajele locuiesc în oraşul Jellystone.

Ele nu reuşesc să se abţină în a-şi crea probleme unul celuilalt. Intr-unul din episoade, Boo-Boo va primi o pereche de cizme ce îl vor face mai înalt, devenind astfel popular printre prieteni. Insă, această popularitate a lui Boo-Boo îl deranjează pe Yogi.

Premiera serialului animat Jellystone va avea loc în data de 13 decembrie, începând cu ora 13:45.

Serialul Jellystone are un sezon cu un număr de 12 episoade, iar un episod durează 11 minute.