Tech Laptop

Cel mai bun laptop al anului 2020

Cel mai bun laptop al anului 2020

Intrucât există o gamă largă de laptopuri, pasionaţii de tehnologie se confruntă deseori cu probleme în alegerea celui mai bun model. Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, în continuare vă vom prezenta câteva modele dintre cele mai bune.

Modele precum Asus ZenBook Pro Duo UX581GV, Dell XPS 15, Honor Magicbook 15, Omen X 2S sunt printre cele mai căutate.

Amatorii de laptopuri Goldilocks pot opta pentru modelele de 15 inch care reprezintă soluția ideală. Afișajul acestor modele variază între 11 şi 17 inch., însă cele de 15 inch sunt, de fapt, cele mai populare, în special în rândul profesioniștilor și al creatorilor de conținut.

Cele mai bune laptop-uri de 15 inch oferă suficient spațiu de afișare a datelor, sunt foarte subţiri şi uşoare, iar mărimea lor oferă un alt avantaj extrem de important: au spaţiu suficient pentru utlizarea de componente mai puternice, cum ar fi procesoarele de înaltă calitate, plăcile grafice mai bune, dar şi plăcile video mai puternice.

Insă, cel mai bun laptop al anului 2020 este Asus ZenBook Pro Duo UX581GV.

Asus ZenBook Pro Duo UX581GV
Asus ZenBook Pro Duo UX581GV

Asus ZenBook Pro Duo UX581GV

Zenbook Pro Duo este un laptop care are 2 ecrane: ecranul principal de 15 inch și cel de-al doilea ecran de 12 inch în zona rezervată de obicei pentru tastatură.

Pentru aceia care jonglează în mod constant între filele browserului sau aplicațiile din bara de activități, este foarte posibil ca Zenbook Duo să vă permită să fiți mai productivi. Zenbook Pro Duo este un laptop care are 2 ecrane.

Cum a reușit Asus să creeze un model cu ecran dublu? La ce poate fi folosit un astfel de model? De-a lungul timpului tabletele și smartphone-urile au înlocuit treptat anumite utilizări ce erau rezervate exclusiv computerelor tradiționale.

Producătorii caută să descopere noi formate, iar după democratizarea ecranelor tactile și a PC-urilor hibride care pot fi transformate în tablete, tendința ar putea fi spre aplicarea celui de-al doilea ecran.

Asus este o companie de calculatoare care crede cu tărie că poate oferi din ce în ce mai multe amatorilor de tehnologie. De mult timp Asus a aferit un „ecranpad”, un ecran de la distanță.

În 2018 a fost popularizat şi mediatizat modelul ZenBook Pro 15 cu un ecran care înlocuiește cu succes touchpad-ul. De această dată tehnologia a avansat odată cu apariţia ecranului Screenpad Plus, un ecran care ocupă întreaga lățime a bazei calculatorului. Foarte mulţi însă şi-au pus întrebarea ce poate face un al doilea ecran. Acest lucru îl vom afla în continuarea acestui articol.

Pentru a adăuga cu succes cel de-al doilea ecran, Asus a mutat tastatura mai jos, schimbând astfel modul de organizare al tuturor componentelor. Chiar dacă poziţionarea celui de-al doilea ecran dă impresia de „prelungire” a ecranului principal, rezultatul vizual este unul surprinzător.

Greutate

Are un încărcător la fel de mare, de dimensiuni impresionante și destul de greu (817 gr.). Asus a explicat că acest exces de greutate se datorează energiei necesare celor două ecrane și componente.

Aparatul în sine cântărește 2,5 kg. Prin urmare, se înțelege imediat că dispozitivul nu este destinat ultra-mobilității.

Accesorii

Este livrat cu un suport pentru încheietura mâinii, care compensează decalarea de 2,4 cm între tastatură și suprafața pe care se sprijină.

Zenbook, cu cele două ecrane ale sale, conține componente destul de puternice și, prin urmare, voluminoase.

Un stilou cu două butoane este, de asemenea, prevăzut pentru utilizarea ecranelor tactile.

suport pentru încheietura mâinii

stilou cu doua butoane

Sub dispozitiv nu există un locaş pentru o posibilă înlocuire a memoriei RAM sau a hard disk-ului.

Specificatii

Acest model are 16 GB RAM și un SSD de 512 GB. Aceste valori pot fi însă dublate pe anumite modele.

In manualul de utilizare al acestui model nu apar precizări cu privire la adăugarea sau înlocuirea acestor elemente.

Prin urmare, toţi utilizatorii trebuie să ţină cont în alegerea modelului. Acesta trebuie să se potrivească nevoilor de utilizare a fiecăruia.Touchpad

Partea din dreapta a dispozitivului are două porturi USB, inclusiv unul în format USB-C Thunbderbolt 3 și un jack audio.

Există, de asemenea, un spaţiu de ventilație suficient de mare pentru a răci procesorul și placa grafică integrată Nvidia.

Găsim același orificiu pe cealaltă parte a dispozitivului cu un port USB 3.1 Gen 2 suplimentar, o ieșire HDMI și intrarea de alimentare și încărcare a bateriei.

Prin urmare, tastatura este poziționată într-un mod special, care nu prezintă niciun fel de problemă de adaptare cu suportul pentru încheietura mâinii.

Cu toate acestea, dimensiunea touchpad-ului face foarte incomodă utilizarea. Ca atare, este mai bine să utilizaţi un mouse tradițional și să folosiţi tastatura activând funcția „numpad”, care vă permite să profitați de o tastatură numerică.

Chiar și atunci când este activat, touchpad-ul își păstrează capacitatea de a muta cursorul, numerele numerice reacționând doar la atingere.

Atât profesioniștii, cât şi cei pasionați, vor găsi împreună cu Zenbook Duo Pro un instrument atractiv pentru a lucra în siguranţă cu un computer cu mai multe ecrane.

[saswp-reviews-form]

1-2
Postarea Urmatoare