Tech Audio

Cele mai recente căști SteelSeries au o durată de viață mai bună a bateriei și o încărcare USB-C

Cele mai recente căști SteelSeries au o durată de viață mai bună a bateriei și o încărcare USB-C

Noile căști fără fir Arctis 7 Plus și 7P Plus ale SteelSeries au două îmbunătățiri esențiale față de predecesorii lor: o viață mai bună a bateriei, până la 30 de ore per încărcare de la 24 de ore cu trei ore de utilizare de la o încărcare rapidă de 15 minute și USB-C încărcarea.

Majoritatea celorlalți producători importanți de căști au folosit acel conector de ani de zile, dar SteelSeries a întârziat în mod ciudat să îl adopte, chiar dacă și-a livrat transmițătorul audio inteligent USB-C cu căști selectate din 2019. Cu căștile fără fir SteelSeries anterioare, ați avut întotdeauna nevoie pentru a vă asigura că un cablu Micro USB arhaic nu a fost niciodată prea departe. Dar nu mai cu aceste noi căști.

SteelSeries susține, de asemenea, că ambele căști sunt compatibile cu Oculus Quest 2, adăugând o altă platformă la lista lungă de dispozitive pe care pot lucra fără fir. Această listă include PS4, PS5, Nintendo Switch, computere macOS, computere Windows, orice iPad-uri echipate cu USB-C și Android. Pentru computere sau console care nu au un port USB-C, puteți folosi cablul USB-C-la-A inclus. Setul cu cască este compatibil printr-o conexiune prin cablu cu orice dispozitiv care are o mufă de 3,5 mm, deși va trebui să utilizați cablul inclus care se conectează la portul proprietar al căștilor. Portul de 3,5 mm al setului cu cască este strict pentru partajarea audio, permițându-vă să conectați un set cu cască la altul.

SteelSeries Arctis 7P Plus

Încărcarea USB-C este o completare mult așteptată.
Imagine: SteelSeries

Deși fiecare set cu cască are în esență același design general ca înainte, SteelSeries percepe o primă de 20 USD pentru îmbunătățirile de aici. Arctis 7 Plus și Arctis 7P Plus vor costa fiecare 169,99 USD când vor fi lansate astăzi, 29 octombrie. Și doar ca să știți, fiecare set cu cască oferă aceeași compatibilitate cu platforma și în mare parte același set de funcții.

Diferența cheie este că cadranul de pe marginea dreaptă a lui 7P Plus controlează tonul lateral al microfonului, în timp ce pe Arctis 7 Plus ajustează mixul audio de joc și chat. Arctis 7 Plus este disponibil pe negru, în timp ce 7P Plus este disponibil pe negru sau alb.

Aceste îmbunătățiri fac Arctis 7 Plus și 7P Plus considerabil mai competitive față de alte căști din acest interval de preț. Lăsând la o parte noile caracteristici, acestea merită luate în considerare pentru banda de suspensie pentru ochelari de schi, care împiedică cadrul setului cu cască să-și aseze greutatea pe partea superioară a capului, precum și microfonul retractabil cu un cadran lateral dedicat pentru microfon.

Acestea sunt căștile pe care le-am așteptat de mult timp ca SteelSeries să le realizeze, așa că sunt încântat să le testez pentru a vedea dacă sunt printre cele mai bune căști de gaming pe care le puteți cumpăra.