Masini Tech

Cod rosu! Noul Honda Civic Type R va veni anul viitor și pare a fi superbă

Cod rosu! Noul Honda Civic Type R va veni anul viitor și pare a fi superbă octombrie 4, 2021
Type-R

Honda nu a pierdut timp arătând următorul vârf al plăcuței Civic. La doar câteva luni după ce sedanul și hatchback-ul standard au debutat și au fost scoase la vânzare, aici avem pentru prima dată Civic Type R 2023 tachinat. Imediat, toți cei de la Roadshow sunt de acord că acest lucru arată foarte bine.

Marca a scăpat pur și simplu câteva fotografii în ture și a spus că aceasta va fi cea mai performantă Civic Type R până acum, înainte de a adăuga cronologia dezvăluirii 2022. Asta e. Avem mult timp înainte ca anul 2022 să se întoarcă, așa că așteptați o picătură lentă și constantă de teasere de la Honda.

2023 Honda Civic Type R
Cred că acesta este un spate mai arătos decât tipul de ieșire R.

Honda
În timp ce Civic Type R de ieșire este încă o mașină cu aspect furios, cu linii cizelate, aceste teasere arată o trapa fierbinte mai reținută. După părerea mea, nu este un lucru rău. Aspectul mai lin al mașinii de bază permite într-adevăr componentelor mai sălbatice adăugate să strălucească. Acestea includ un baraj de aer din față mult mai larg, roți mai mari și o aripă mare în spate. Există și un difuzor spate agresiv și în spate, în timp ce țevile de evacuare tri-tip rămân din mașina actuală. În general, până acum atât de bine de la cel mai rău Civic al grupului.

Odată cu dezvăluirea setului 2022, va fi un an important pentru fanii de performanță Honda. Nu numai că vom vedea acest nou Civic Type R, vom vedea întoarcerea Acura Integra, care va fi și un hatchback. Sperăm că Acura intenționează să renunțe la performanța Civic Type R în noul său Integra pentru un Integra Type S. condimentat. Și nu uitați, probabil că vom vedea în curând și un nou Civic Si.