Tableta Tech

COSMOTE My Tab – prima tableta sub brandul Cosmote

COSMOTE My Tab – prima tableta sub brandul Cosmote

Cosmote încearcă să ţină pasul cu tehnologia şi evoluţia pieţei. După ce operatorii concurenţi au lansat diferite gadgeturi sub brand propriu, ieri a fost rândul operatorului Cosmote de a anunţa prima tabletă din portofoliu – My Tab. Tableta va fi disponibilă pe piaţă din 15 februarie 2013.

Nu excelează la configuraţia tehnică. Tableta COSMOTE My Tab, versiunea 3G HSPA, are un procesor Dual-Core de 1GHz şi 512 MB memorie RAM, permițând apeluri de voce, SMS-uri şi MMS-uri. COSMOTE My Tab are o memorie internă de 4 GB care poate fi extinsă până la 32 GB prin intermediul unui card microSD, o baterie de 6000 mAh şi un încărcător micro USB. Are un ecran de 9.7 inch cu rezoluţia modestă de 1024 x 768 pixeli. Rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich şi vine cu aplicaţiile Dolce Mobile TV şi web’n’walk.

COSMOTE My Tab este disponibilă la 1 leu dacă este achiziţionată cu abonamentul Connect XXL care, pentru 30 de euro/lună (TVA inclus), oferă 150 GB trafic de date inclus. Tableta COSMOTE My Tab este disponibilă şi fără abonament, la preţul de 999 lei, dar nu o recomand la liber.