Filme asiatice / Indiene / China Emisiuni, Filme si Seriale

Crazy Rich Asians

Crazy Rich Asians

“Crazy Rich Asians” este un film romantic regizat de  Jon M. Chu. În rolurile principale joacă Constance Wu, henry Golding, Gemma Chan, Lisa Lu, Awkwafina, Ken Jeong şi Michelle Yeoh. Filmul se bazează pe romanul cu același nume din 2013 scris de autorul Kevin Kwan.

In  film este vorba de un profesor chinez-american care călătorește pentru a întâlni familia iubitului ei, doar pentru a descoperi că este una dintre cele mai bogate familii din Singapore. Lucrurile nu merg atât de bine atunci când se întâlnește cu mama bărbatului ei. Astfel, se străduiește să se ridice la înălțimea așteptărilor acestor indivizi bogați pentru a-și menține relația.

Filmul regizat de Jon M. Chu a primit aprecieri critice. Candidatul la Globul de Aur din 2018 a fost unul unul cu cele mai mari încasări din filme de comedie romantică din ultimii zece ani și al șaselea cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Pe lângă Wu și Golding, “Crazy Rich Asians” are, de asemenea, o distribuție cu vedete, printre care Awkwafinba, Michelle Yeoh, Gemma Chan, Lisa Lu, Remy Hii, Jimmy O. Yang și Nicos Santos.

Între poveste, distribuție și realizări, alegerea perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților este, fără îndoială, un efort care merită. Indiferent dacă este vorba de Ziua Îndrăgostiților sau orice altă zi, “Crazy Rich Asians” are tot ce își doresc fanii.

Din păcate, știrea dacă “Crazy Rich Asians” va fi sau nu pe Netflix nu a fost făcută încă public. Rom-com 2018 nu este disponibil pe serviciul de streaming.

Dar pot fi urmărite multe alte filme romantice: “To All The Boys I Loved”, “The Kissing Booth”, “Holidate” și “The Lovebirds”.