Tech Hardware

Detach – hard disk cu 3 stick-uri USB

Detach – hard disk cu 3 stick-uri USB

Detach este un concep gândit de Weiyi Wang ce are în componență 3 stick-uri USB. Cele 3 stick-uri pot fi unite și pot forma un hard disk portabil ca tot unitar, acesta este subțire și poate fi upgradat ușor. Se pare că cele 3 stick-uri pot fi folosite și individual. Noua invenţie are şi câteva avantaje. În viitor, poţi face mai uşor upgrade prin achiziţia de stick-uri USB cu capacităţi mai mari. Mai mult, presupunem că și viteza de transfer e mult mai mare în comparație cu un HDD extern standard.

Există multe detalii rămase sub semnul întrebării. Dispozitivul va funcționa numai cu cele 3 stick-uri incluse sau putem să cumpărăm orice fel de stick? În ce modalitate va fi divizată informația pe cele 3 stick-uri şi pot fi folosite în mod individual? Oare merg pe sistem de back-up sau fiecare e pe cont propriu?

Design-ul este unul simplu, subțire și, după cum arată, ușor. Din punctul nostru de vedere, ar fi un dispozitiv ce s-ar regăsi într-o zi din viitor. Cu toate astea, 2019 pare cam târziu pentru hard disk-ul ce se bazează pe o tehnologie realizabilă, ce poate fi pusă în practică mult mai curând dacă ideea s-ar dezvolta mai mult și ar prinde niște forme mai concrete.