Diverse Tech

Detalii aici despre GPS Tracker 4G Localizare In Timp Real

Detalii aici despre GPS Tracker 4G Localizare In Timp Real octombrie 5, 2021
Principala

Atunci cand detii o firma cu o flota mare de masini este indicat sa ai si un GPs tracker pentru a tine evidenta soferilor si a curselor. 4G GPS tracker este un dispozitiv de urmarire hardware pentru urmarirea locatiei flotei, vehiculului, incarcaturii etc.

Cele mai multe functii sunt aceleasi ca si trackerul GPS 2G / 3G, dar este o versiune de upgrade la trackerul 2G / 3G, care au performante mai bune pentru a urmari locatia cu mai multa precizie.

Desi majoritatea trackerelor GPS 2G / 3G va pot satisface nevoile in anumite tari, odata cu dezvoltarea tehnologiei de retea, retelele 5G, 4G inlocuiesc retelele traditionale 3G / 2G.

Dupa cum stim cu totii, dispozitivul de urmarire se bazeaza pe tehnologia GPS si pe tehnologia de retea pentru a rula. Daca reteaua 3G / 2G dispare, trackerul GPS 2G / 3G nu va functiona si nu va transmite date catre server.

Acesta este unul dintre motivele pentru care avem nevoie de un tracker GPS 4G. Nu numai asta, avem mai multe motive pentru a alege trackerul GPS 4G.

Tracker-ul GPS 4G are performante si caracteristici mai bune. Este timpul sa aflati mai multe despre 4G GPS Tracker.

Detalii aici despre 4G GPS Tracker:

  1. Performanta mai buna, viteza mai mare de transfer de date.

In prezent, odata cu avansarea erei Internetului obiectelor, tarile elimina treptat facilitatile de retea inapoi, retelele 2G sunt practic eliminate, iar retelele 4G au acoperit majoritatea tarilor. Dispozitivul de urmarire GPS 4G are o performanta mai buna si o viteza mai mare de transfer de date decat produsele 2G / 3G.

  1. Cache date istorice pana la 60 de zile

Dispozitivul de urmarire GPS 4G poate memora mai multe date in cache pana la 60 de zile. Puteti rasfoi rapid pista istoricului de conducere. Acest lucru va poate ajuta sa reglati comportamentul la volan si sa asigurati siguranta soferului

  1. Urmarire in timp real pentru a imbunatati eficienta gestionarii flotei

Dispozitivul de urmarire GPS 4G este o solutie buna de gestionare a flotei. Flota de urmarire in timp real va fi usor de conectat la dispozitivele noastre prin PC, software mobil.

Dispozitivele noastre sunt solutia ideala pentru sistemele de gestionare a flotei. Puteti instala trackerele noastre GPS 4G pe mai multe vehicule sau camioane. Odata activat, puteti vizualiza toate datele istorice ale pistei de conducere pe interfata APP. Dispozitivul de urmarire GPS 4G va poate ajuta sa gestionati mai eficient flota in anumite locuri, inclusiv siguranta soferului.

  1. Potrivit pentru multe domenii

GPS Tracker 4G poate fi utilizat intr-o gama larga de domenii, inclusiv gestionarea flotei, gestionarea lantului de aprovizionare, gestionarea activelor etc.

  1. Stabilitate buna

Veti descoperi ca nu va pierdeti niciodata conexiunea. Trackerele GPS 4G LTE pot primi semnale GPS foarte repede, iar tinta de urmarire va fi afisata in aplicatia asociata cu dispozitivul, pentru a controla informatiile despre locatie in timp real. Dar, modul de lucru lung necesita mai multa putere.

Acest sistem este deja utilizat de multe dintre serviciile de urgenta din intreaga tara, dar nu exista niciun motiv pentru care nu poate functiona si pentru afacerea voastra. A fi capabil sa localizati deplasarile flotei inseamna ca veti sti intotdeauna cine este cel mai aproape de acel loc de munca vital sau cine sta, pur si simplu, intr-o statie de service si evita munca! Unul dintre avantajele integrarii sistemului cu urmarirea prin satelit si alte dispozitive de localizare geografica inseamna ca soferul nu ar trebui niciodata sa se piarda, deoarece rutele directe le pot fi furnizate direct de la birou.

Vehiculele si uzinele sunt probabil cele mai valoroase active pe care le are o afacere in ceea ce priveste costurile, prin urmare sunt adesea tintele hotilor fara scrupule. Desigur, majoritatea vehiculelor sunt asigurate impotriva furtului, dar ce se intampla cu venitul pierdut atunci cand afacerea nu poate lucra la capacitate maxima? Un sistem de urmarire va permite urmarirea oricarui vehicul furat in toata tara si, prin urmare, se va asigura ca acesta este returnat in cel mai scurt timp.

Un sistem de urmarire este, de asemenea, un instrument important pentru asigurarea sigurantei personalului dumneavoastra. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand o afacere are o forta de munca care lucreaza adesea singura sau in zone in care exista potentiale pericole. Posibilitatea de a localiza un angajat care este potential in pericol este ceva care le-ar putea salva viata – si ar putea proteja afacerea de actiuni judiciare costisitoare.

Multe companii se bazeaza pe un raspuns rapid pentru a se asigura ca clientii lor sunt multumiti de serviciul pe care il primesc. In aceasta lume extrem de competitiva, serviciul pentru clienti este singurul aspect in care o companie poate sa iasa in evidenta si avand un dispozitiv de urmarire va asigura ca vehiculele pot fi monitorizate si stationate in locurile corecte pentru a raspunde oricaror cereri ale clientilor. Un sistem de urmarire beneficiaza o afacere, permitandu-le sa le spuna imediat clientilor cat va dura un membru al personalului si, de asemenea, daca exista intarzieri in raspunsul lor, din cauza traficului sau a altor circumstante externe.

Unul dintre cele mai mari roluri ale unui manager de afaceri este de a rezolva litigiile, fie intre membrii personalului, fie intre un membru al personalului si un client. Datorita faptului ca un sistem de urmarire va inregistra data, ora si durata fiecarui loc de munca participat, nu poate exista nicio disputa cu privire la locatia si promptitudinea acestuia.