Social Media Tech

Discord își pune capăt instrumentului Stage Discovery, dar spune că Stage Channel-urile funționează bine

Discord își pune capăt instrumentului Stage Discovery, dar spune că Stage Channel-urile funționează bine octombrie 4, 2021
Discord

Discord a declarat vineri că va pune capăt instrumentului Stage Discovery pe 4 octombrie, la mai puțin de șase luni de la lansare.

Lansat în iunie, Stage Discovery a fost conceput pentru a ajuta utilizatorii să-și găsească camerele audio sociale numite Stage Channels. A folosit învățarea automată pentru a organiza o listă de canale la care un utilizator ar putea fi interesat să se alăture. Canalele de scenă au fost un succes, spune Discord, dar a fost atent la Stage Discovery pentru a evalua dacă își îndeplinește obiectivul de a ajuta oamenii să găsească comunitate.

„Ascultând direct comunitățile și administratorii noștri, am aflat că mai avem de lucru cu privire la integrarea și moderarea serverelor”, a spus Discord într-un comunicat care anunța decizia. „Vom lua ceva timp să regândim aspectul Discovery al etapelor și cum putem construi mai bine un loc care să conecteze cel mai bine oamenii cu comunitățile cele mai relevante pentru ei.”

Discord spune că va continua să investească în canalele de scenă, adăugând mai multe funcții noi, inclusiv posibilitatea de a programa evenimente, capacitatea suplimentară de screening și îmbunătățirea instrumentelor sale de moderare „pentru a ajuta moderatorii de pe Discord să păstreze lucrurile în ordine și să promoveze un angajament sănătos în cadrul comunităților lor. ”

Peste un milion de comunități Discord au organizat o etapă începând cu 1 octombrie, a adăugat compania, folosind-o pentru a găzdui discuții întrebați-mă, concursuri de microfon deschis, conferințe de artă și „discuții despre ce fel de aliment ar trebui să fie ananasul :)”(Nota editorului: cu siguranță nu pizza).