Tech Laptop

Evolio U9 | Laptop News

Evolio U9 | Laptop News

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură noile ultrabook-uri cu procesoare Intel. Firme precum Asus, Toshiba sau Acer deja au luat poziția de start. Și pe când pasionații de gadgeturi așteaptă confortabil să urmărească spectacolul, cei de la Evolio nu stau degeaba și lansează un mini laptop subțire și ușor – Evolio U9. Ateneţie, acest model nu poate fi considerat ultrabook pentru că nu va veni cu procesor Core i3,i5,i7.

Sub deviza puțin forțată “cel mai ușor laptop din lume”, Evolio U9 aduce un design interesant și cifre mici (dar nu suficient de mici) la greutate și grosime: 980 de grame și 17,7 mm. Are 11.6 inch, rezoluție de 1366×768 și procesor Intel Atom Cedarview de 1,6 GHz.

Poate beneficia de o memorie SSD de 64GB sau 128GB, are 2GB RAM, port HDMI, USB, cameră web de 1,3 MP, bateria oferă o autonomie de până la 5 ore și beneficiază de wireless și bluetooth. Aș spune că e o tentativă decentă de a depăși alte mini laptopuri existente deja în piaţă sau măcar de a ridica ștacheta pentru ceilalți producători. Evolio U9 va fi lansat la sfârșitul lui decembrie, dar nu există încă informații despre prețul de pornire.

Update:
Evolio U9 – 64GB SSD – 1799 RON
Evolio U9 – 128GB SSD – 2299 RON

Featured-image
Postarea Anterioara

Featured-image
Postarea Urmatoare