Tech Tableta

EvoTab 2 de la Evolio

EvoTab 2 de la Evolio

Se pare că Evolio şi-a făcut un obicei din a lansa tablete periodic – 1 la şase luni. În ianuarie 2011 a fost lansată prima tabletă din portofoliul Evolio – EvoTab 1, apoi în iulie a fost anunţată Evolio Neura, denumită şi iPad Killer, iar mâine va fi lansată oficial EvoTab 2.

EvoTab 2 dispune de un ecran ultrasenzitiv, multitouch de 7 inch, 16 milioane de culori şi are la bază unul dintre cele mai noi procesoare Cortex A8 de 1 GHz. Faţă de EvoTab 1, noua tableta are o memorie dublă: 8 GB memorie de stocare şi 512 MB memorie RAM. Oferă conectivitate full USB, mini USB, micro SD precum şi conectivitate Internet wireless prin Wi-Fi-ul integrat sau stick 3G.

EvoTab 2 vine cu sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, special creat şi optimizat pentru tablete, precum şi cu Flash 10.2, ceea ce conferă o experienţă bună la Web browsing, la vizualizarea site-urilor cu conţinut rich-media, sau la rularea aplicaţiilor Android. Ba mai mult, informaţiile oficiale spun că EvoTab 2 este capabilă să redea filme în format Full HD. Rămâne de văzut şi în proba pracitcă cât de bine se descurcă.

Bateria este de tip Li-Ion de 3,7V/4500 mAh, ce îi poate asigura o autonomie de până la 14 ore, în funcţie şi de modul de utilizare. Dimensiunile tabletei sunt de 192 x 118 x 11 mm şi are o greutate de 360g.

Vom reveni cu informaţii!

Featured-image
Postarea Anterioara