Tableta Tech

Evotab Fun de la Evolio in Romania

Evotab Fun de la Evolio in Romania

Evotab Fun a fost lansată azi în România printr-un eveniment oficial. Tableta de 7 inch, cu o rezoluție de 800×480 vine echipată cu un procesor Boxchip A10 de 1GHz și placă video Mali 400 MHz. De asemenea, are 1GB RAM și capacitate de stocare de 8GB care poate fi extins.

EvoTab Fun vine cu sistem de operare Android 4.0.3 și dispune de HDMI, card microSD, mini USB 2.0, WiFi și 3G. Vine cu un receptor GPS încorporat ceea ce înseamnă că poate fi folosită ca sistem de navigație chiar și când nu este conectată la internet. Întâlnim și o baterie Li-ion de 3000mAh care oferă o autonomie de până la 7 ore, o cameră web de 2MP, iar sistemul poate reda chiar și video în format Full HD.

Aplicația GPS dispune de hărți proprii pentru România, iar timp de 2 ani actualizarea este gratuită. Pentru Europa, prețul tabletei ar putea ajunge la aproximativ 749-779 lei.

Ca dimensiuni, sistemul are 195.5 x 120 x 9.5 mm și 330 de grame greutate.

Evotab Fun vine și cu PresaOnline și Evobook preinstalate, aplicațiile companiei care întregesc funcțiile multimedia. Prima oferă acces la presa locală, curs valutar și prognoza meteo, iar cea de-a doua transformă sistemul într-un e-book reader oferind posibilitatea citirii și achiziționării cărților electronice.

Cei de la Evolio oferă o garanție de 5 ani pentru micul sistem și 12 luni pentru acumulator, iar prețul este unul mai mult decât decent de aproximativ 649 de lei. Nici nu e de mirare că firma estimează vânzări de peste 14.000 de unități în al doilea semestru al anului!

Tableta vine și cu diverse accesorii -suport de parbriz, încărcător de mașină, încărcător priză și cablu de date USB-Mini USB. Potrivit lui Liviu Nistoran, CEO Evolio, în toamnă ne putem aștepta și la o versiune fără GPS, mai ieftină cu aproximativ 100 lei.

Featured-image
Postarea Anterioara