Diverse

Gestionează mai ușor procesele de administrare personal cu soluții digitale

Gestionează mai ușor procesele de administrare personal cu soluții digitale

Dacă ești în căutarea unui program de administrare personal, probabil că îți dorești o schimbare a modului în care sunt efectuate procedurile de HR. Orice companie în creștere are nevoie de soluții digitale intuitive, cum este un soft de resurse umane sau un program de salarizare. Astfel de aplicații trebuie să devină în mod constant mai complexe, pentru a răspunde nevoilor unei companii, nevoi care se schimbă și se diversifică odată cu dezvoltarea organizațională și cu modificările legislative.

Administrare de personal eficientizată cu ajutorul tehnologiei

Digitalizarea sarcinilor de administrare personal înseamnă creșterea eficienței în managementul resurselor umane și simplificarea proceselor consumatoare de timp. Soluțiile digitale îți oferă timp suplimentar pentru a te concentra asupra dezvoltării companiei și a succesului pe termen lung în domeniul în care activezi.

Când are loc o schimbare importantă în procesele de administrare personal, toate părțile implicate trebuie să fie pregătite pentru această transformare. Utilizarea unor soluții digitale pentru resurse umane, inclusiv a unui program de salarizare, înseamnă și crearea unei culturi a digitalizării în companie, care contribuie la eficientizarea procedurilor interne.

În timp ce aceste instrumente oferă o modalitate simplificată de colaborare între membrii unei organizații, ele ajută, de asemenea, întreaga companie să avanseze în privința tehnologiei utilizate. Cultura digitală este crucială pentru ca afacerile din diverse domenii de activitate să rămână sustenabile pe termen lung. Ea contribuie la îmbunătățirea competențelor oamenilor, și îi ajută să profite de beneficiile transformării digitale.

Avantajele multiple la alegerea unui soft de administrare personal

Putem spune că cel mai mare avantaj pe care îl oferă o soluție digitală de administrare personal, sau un program de salarizare, este automatizarea anumitor sarcini repetitive pentru a crește eficiența și productivitatea membrilor unei companii. O altă utilitate majoră este faptul că permite personalului să acceseze informații importante fără a fi nevoie să sune, să trimită email-uri sau mesaje, sau să chiar să se deplaseze fizic la departamentul de resurse umane al organizației. Este o economie majoră de timp și energie atât pentru angajați, cât și pentru specialiștii HR și management.

O echipă de resurse umane care își dorește să fie operativă, are nevoie de tehnologizarea operațiunilor de administrare personal, dar și de un program de salarizare pentru a realiza calculul de salarii la timp și fără griji. În acest fel, departamentul de HR se poate concentra mai mult pe alte responsabilități, care implică dezvoltarea și aplicarea unor strategii pentru dezvoltarea companiei.

Integrarea softului de HR cu un program de salarizare

Pentru a acoperi majoritatea nevoilor unui departament de resurse umane, o soluție de administrare personal este de obicei integrată cu un program de salarizare. Acesta permite calculul de salarii într-un mod eficient, luând în considerare elemente variabile precum: pontajul angajaților, reținerile salariale, modificări legislative și alte informații importante. Deoarece procesele de administrare personal și cele de payroll se completează, majoritatea managerilor caută soluții prin care să poată fi gestionate ambele tipuri de operațiuni.

UCMS by AROBS, furnizor de soluții software pentru companii

Departamentele de resurse umane au nevoie de tehnologii care să le asigure un flux optim al procedurilor administrative și de salarizare. Totodată, soluțiile digitale complexe au incluse funcționalități care răspund la nevoile angajaților, fiind programe foarte utile în contextul muncii hibrid.

UCMS by AROBS este o companie producătoare de soluții integrate de administrare personal și payroll, configurabile particularităților business-ului tău. În cadrul aplicațiIlor True HR și dp-Payroll au fost dezvoltate 19 module distincte, inovate constant pentru a răspunde la nevoile care apar pe parcurs. Pentru mai multe detalii despre cum îți pot veni în ajutor, ia legătura cu specialiștii UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon la 0720 534 424.