Hardware

LaCie Rugged USB 3.0 Thunderbolt – primul HDD/SSD extern cu port Thunderbolt si USB 3.0

LaCie Rugged USB 3.0 Thunderbolt – primul HDD/SSD extern cu port Thunderbolt si USB 3.0 ianuarie 4, 2022Leave a comment
Lacie-rugged

LaCie intră în atenția noastră cu un spațiu de stocare extern care întrece toate așteptările. Acesta poate fi HDD sau SSD, este robust și vine cu porturi Thunderbolt și USB 3.0, atingând viteze de transfer uimitoare de până la 380MB/s. În termeni practici, cu ajutorul noului device se pot transfera 10GB de date în câteva secunde, fără lag atunci când fișierele sunt accesate sau editate.

Faptul că vine cu cele două porturi face produsul mult mai flexibil, putând fi folosit atât cu un calculator/laptop Windows cât și cu Mac-urile celor de la Apple. Acesta vine cu un design rugged pentru a putea fi folosit în orice tip de mediu. Este rezistent la un impact de până la 1,2m, rezistent la șocuri și vibrații puternice, iar datorită software-ului AES, codare pe 256 biţi, utilizatorii pot sta liniștiți deoarece fișierele sunt foarte bine protejate.

LaCie Rugged USB 3.0 Thunderbolt a fost realizat de designer-ul Neil Poulton și poate fi în variante HDD de până la 1TB și SSD de până la 128GB. Modelul este deja disponibil în unele magazine la un preț de pornire de 199 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.