Tech

Microsoft Artist Series – mouse wireless pentru artistul din tine

Microsoft Artist Series – mouse wireless pentru artistul din tine

Microsoft a anunțat ieri cinci noi modele de mouși care vor face parte din colecția Limited Edition Artist Series. Se apropie septembrie și tinerii încep să își strângă cele necesare pentru începerea unui nou an școlar sau universitar. Cum stilul este un element important în viața unui adolescent/student, cei de la Microsoft s-au gândit să ofere diferite opțiuni și în ceea ce privește perifericele.

Designeri ca Dana McClure, Calvin Ho, Matt Lyon, Yellena James și Zansky din diferite părți ale lumii și-au pus amprenta pe modelul Wireless Mobile Mouse 3500 care poate fi folosit atât de stângaci cât și de dreptaci. Acesta are două culori pentru notificări ce țin de consumul de baterie și vine cu o conectivitate wireless 2.4Hz. Întâlnim, de asemenea, tehnologie BlueTrack ce permite folosirea mouse-ului pe aproape orice tip de suprafață.

Mobile Mouse 3500 este disponibil și în magenta și albastru (cyan blue), iar Mobile Mouse 1000 vine chiar și în roșu (flame red) la un preț de 24,95 de dolari.

Așadar, fie că sunteți încă pe băncile facultății/școlii sau nu, dacă vreți ca mouse-ul să se potrivescă stilului vostru, puteți oricând arunca o privire la modelele din seria limitată. Prețul de pornire pentru colorații șoricei este de 29,99 de dolari.