Tech Diverse

Microsoft l-ar fi oprit pe Bill Gates să scrie e-mailuri neadecvate unui angajat

Microsoft l-ar fi oprit pe Bill Gates să scrie e-mailuri neadecvate unui angajat

Scandalurile lui Bill Gates în lunga sa carieră la conducerea Microsoft nu încetează să iasă la iveală. În mai anul trecut, The Wall Street Journal a descoperit o presupusă aventură extraconjugală pe care fostul CEO Microsoft a avut-o cu un angajat în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Acum, același mediu expune modul în care unii directori ai gigantului tehnologic l-au oprit pe Gates să continue să scrie e-mailuri neadecvate unei alte femei.

Raportul menționează că, în 2007 când Bill Gates era încă președinte al consiliului de administrație al companiei responsabile pentru Windows , el a avut conversații neadecvate cu un angajat prin e-mail . Evident, la acea vreme, Gates era încă căsătorit. Dacă nu locuiți într-o peșteră, veți ști că cuplul filantropic a divorțat oficial în august după 27 de ani de căsătorie. De fapt, Gates însuși a recunoscut că este vinovat, deși nu a atins problema infidelității.

Revenind la subiect … Spre surprinderea lui Bill Gates, Microsoft a descoperit e-mailurile și a trebuit să se confrunte cu doi manageri. Ne referim la Brad Smith și Lisa Brummel, care au servit ca avocat și, respectiv, șef de cabinet. După ce au acceptat să confirme că e-mailurile erau reale, managerii i-au cerut să se oprească .

Fiind o problemă atât de sensibilă, Smith și Drummer au raportat situația consiliului de administrație. Totuși, consiliul a decis să nu ia nicio măsură, deoarece nu a existat nicio interacțiune fizică între Bill Gates și angajat. Prin urmare, subiectul a fost închis. Potrivit The Wall Street Journal , Microsoft ar fi știut despre e-mailuri până în 2008, iar angajatul nu a depus nicio plangere.

The Verge a contactat Microsoft pentru a obține o poziție oficială de la companie cu privire la raportul WSJ . Cei din Redmond, la rândul lor, au recunoscut că informațiile sunt adevărate. Cu toate acestea, echipa de comunicare a lui Bill Gates a răspuns contrar: „ Aceste afirmații sunt zvonuri false, reciclate din surse care nu au cunoștințe directe și, în unele cazuri, au conflicte de interese semnificative”. Desigur, această poveste este încă departe de a se termina.