Tech

Microsoft Metro Mouse -apariţie neaşteptată

Microsoft Metro Mouse -apariţie neaşteptată

O scurgere de informaţii din Rusia dezvăluie existenţa unui nou produs Microsoft, numit Metro Mouse. Acesta nu a mai fost zărit până acum şi nu a fost deocamdată confirmat oficial de către companie, dar se pare că va utiliza tehnologia Microsoft BlueTrack.

Iată un mouse de la Microsoft despre care nu se ştia nimic până acum şi care şi-a făcut apariţia (neaşteptată) pe site-ul rusesc TheVista.ru. Se numeşte Metro Mouse şi se pare că reprezintă un viitor nou mouse echipat cu tehnologia Microsoft BlueTrack. Aceasta permite funcţionarea fără probleme a mouse-ului pe suprafeţe neobişnuite, în cazul în care nu poţi lucra pe o suprafaţă potrivită, precum un birou sau un mousepad.

Alte detalii despre Microsoft Metro Mouse includ faptul că va fi lansat undeva în luna martie 2011, la un preţ de numai 20 de dolari (la acest preţ, ar fi cel mai ieftin mouse din seria BlueTrack). Evident, fiind vorba de o scurgere de informaţii, va trebui totuşi să aşteptăm şi o confirmare oficială. Design-ul este ambidextru, iar mouse-ul este wireless, oferind fiabilitatea unui mouse cu fir într-un pachet fără fir, totul cu stil, după cum indică şi prezentarea de pe site – “wired reliability and tracking confidence with style”.