Tech

NASCAR accelereaza inovatia cu HP

NASCAR accelereaza inovatia cu HP

Conform noului acord, NASCAR a numit HP Partener Oficial pentru Tehnologie, evidențiind astfel angajamentul comun asumat pentru accelerarea inovației și adoptarea tehnologiilor de ultimă oră în cadrul NASCAR. Prin intermediul acestei noi alianțe, NASCAR va dezvolta platforma Fan and Media Engagement Center (FMEC), care permite organizației să răspundă în timp real la mediile tradiționale, digitale, radio&TV și mediile sociale.

De asemenea, NASCAR va deveni membru al Programului HP Customer Lighthouse, care îi va asigura accesul la cele mai noi tehnologii HP. Beneficiind de accesul la portofoliul complet de produse și servicii al HP, NASCAR își poate atinge obiectivul de a folosi tehnologiile pentru a îmbunătăți industria curselor de mașini.

HP a început colaborarea cu NASCAR în iunie 2013 pentru a crea centrul media FMEC. Centrul se bazează pe soluția HP Interactive Media Command Center și dispune de o soluție integrată esențială pentru succesul companiei. Centrul media FMEC utilizează portofoliul vast de produse și servicii al HP, care include servere, monitoare, software de aplicații pentru indicii analitici HP Autonomy și servicii partajate. Această soluție ajută NASCAR să analizeze opiniile clienților, să identifice problemele care pot apărea și să identifice potențiale subiecte care să genereze informații valoroase pentru actvitatea organizației.