Tech

Netflix lansează „Play something” pentru utilizatorii de Android

Netflix lansează „Play something” pentru utilizatorii de Android

Netflix aduce oficial caracteristica sa de amestecare a utilizatorilor săi de telefonie mobilă Android.

Compania a început inițial să testeze funcția Play Something încă din aprilie, dar lansează oficial funcția astăzi la nivel global pe Android. Instrumentul – care permite Netflix să aleagă ceva pe care să îl urmăriți – este acum disponibil pe televizoare și dispozitive mobile Android, dar încă nu este acceptat pe iOS. Netflix a spus că va începe testarea funcției de amestecare pe iOS în următoarele luni, totuși.

În mod separat, Netflix lansează, de asemenea, funcția Fast Laughs – lansată pe iOS la începutul acestui an – pe dispozitivele mobile Android de astăzi pe anumite piețe, inclusiv SUA, Australia, Canada, Irlanda, India, Malaezia, Filipine și Marea Britanie. Instrumentul funcționează ca o mulțime de clipuri amuzante din serialele și filmele sale. Seamănă puțin cu TikTok, dar special pentru amuzamentele Netflix.

În cele din urmă, Netflix a declarat luni că va aduce instrumentul Descărcări pentru tine pe iOS în luna următoare. Lansată inițial la începutul acestui an pe Android, funcția de înscriere descarcă automat lucruri pentru a le viziona offline pe baza istoricului dvs. de vizionare. Este o funcție îngrijită pe care trebuie să o comutați dacă, să zicem, intenționați să călătoriți și nu doriți să uitați să descărcați conținut pentru vizualizare offline înainte de călătorie.

Între timp, butonul “Play Something” lansat astăzi pe Android, poate fi găsit pe dispozitivele mobile din bara de navigare din partea de jos a ecranului sau aproximativ în jurul celui de-al 17-lea rând de pe pagina de pornire.