Tech

Slack-ul este jos pentru unii oameni și, desigur, problema este DNS

Slack-ul este jos pentru unii oameni și, desigur, problema este DNS octombrie 4, 2021
Slack

Slack pare să aibă probleme pentru unii oameni, cu rapoarte de utilizatori care nu se pot conecta la serviciu, primesc erori atunci când încearcă să trimită mesaje și nici măcar nu pot accesa site-ul web al lui Slack. Problema pare să nu afecteze pe toată lumea, iar Slack nu a mers până la numirea ei întreruptă pe pagina sa de stare. Diferențele de experiență au indicat o posibilă problemă de rutare sau chiar și cel mai probabil vinovat, DNS (este întotdeauna DNS).

La 15:50 ET, Slack a confirmat ceea ce am suspectat și ceea ce alții au aflat deja – era DNS.

Unii dintre colegii mei au avut probleme astăzi, în timp ce funcționează bine pentru alții (inclusiv, din păcate, pentru mine). Nu este clar cât de răspândite sunt problemele – DownDetector arată doar o mie de rapoarte.

Compania spune că lucrează la o soluție pentru această problemă, dar pagina raportului incidentului spune că este în desfășurare de la 12:30 ET sau 9:30 PT.

Dacă întâmpinați în continuare probleme de conectare, este posibil ca dvs. sau ISP-ul dvs. să fie nevoie să spălați informațiile DNS cache. O modalitate de a vă conecta dacă informațiile ISP-ului dvs. nu au fost actualizate este să utilizați servere DNS alternative, cum ar fi Google (8.8.8.8 și 8.8.4.4) sau Cloudflare.

Suntem conștienți de problemele de conectivitate legate de DNS care afectează un subset mic de utilizatori. Această problemă a fost cauzată de propria noastră modificare și nu are legătură cu niciun software și servicii DNS terță parte. Pentru a rezolva acest lucru mai repede, furnizorul dvs. de servicii Internet (Internet Service Provider) va trebui să-și spargă înregistrarea DNS pentru slack.com. Vă rugăm să contactați echipa dvs. de rețea pentru a le oferi aceste informații.

Ne așteptăm ca problemele de conectivitate ale tuturor clienților să fie rezolvate în următoarele 24 de ore. Știm cât de important este ca oamenii să rămână conectați și ne cerem scuze pentru această perturbare.

Dacă toate acestea nu reușesc, poate universul vă spune să faceți o plimbare sau să vă gătiți ceva frumos. Când aplicația de chat se va întoarce în cele din urmă, probabil că o va face într-un fel de val – îi puteți spune șefului că a revenit puțin mai târziu pentru dvs. și că ați încercat cu adevărat să le trimiteți mesaje despre acea schiță, sincer