Tech Hardware

NVIDIA Tegra 2 castiga premiul “Best Choice” – Computex 2011

NVIDIA Tegra 2 castiga premiul “Best Choice” – Computex 2011

Asociaţia Taipei Computer a acordat procesorului NVIDIA Tegra 2 prestigioasa distincţie Computex “Best Choice”, în categoria – Inovaţii pentru Dispozitivele Portabile Inteligente.

Procesorul Tegra 2 a fost selectat din peste 400 de produse care includ toate categoriile de produse electronice, de la dispozitive mobile şi monitoare, până la sisteme de calcul complete. Examinat în mod riguros de către o listă de juraţi care include reprezentanţi guvernamentali, membrii din mediul academic,cercetători, editori de tehnologie şi alţi experţi, procesorul Tegra a fost selectat datorită meritelor tehnologice, a inovaţiei şi gradului de comercializare.

Acesta este cel de al treilea an consecutiv în care NVIDIA primeşte acest premiu, după ce unitatea de procesare vizuală NVIDIA GeForce GTX 480 şi unitatea de procesare vizuală NVIDIA ION au fost premiate în 2010 şi respectiv 2009.

Tegra 2 a fost proiectat să rulezecuprimul procesor cu două nuclee din lume – care oferă cea mai rapidă experienţă de navigare pe Internet, fiind de două ori mai rapid cu suport de accelerare GPU pentru aplicaţia Adobe FlashCip-ul include şi un GPU NVIDIA GeForce – care permite o experienţă vizuală impresionantă şi o experienţă gaming la calitatea oferită de o consolă de jocuri.

Procesorul Tegra 2 a deschis drumul către un nou val de super telefoane şi tablete, oferind noi experienţe mobile cu un conţinut unic. Avem telefoanele LG Optimus 2X şi Motorola Atrix 4G şi tabletele bazate pe Android 3.0 (Honeycomb) precum Motorola XOOM, LG Optimus Pad, Samsung Galaxy Tab 10.1, Acer Iconia Tab A500, ASUS Eee Pad Transformer, şi tabletaToshiba Honeycomb.