Social Media Tech

Odată cu schimbarea Facebook în Meta, care este noul acronim Big Tech?

Odată cu schimbarea Facebook în Meta, care este noul acronim Big Tech? octombrie 29, 2021
Facebook-change-to-meta

Compania cunoscută anterior ca Facebook tocmai și-a dezvăluit noul nume, Meta. Și, deși această schimbare aduce o mulțime de întrebări, există una la care mulți dintre noi de la The Verge ne-am gândit de aproximativ 30 de minute: cum schimbă numele Meta acronimul folosit pentru a se referi la cele mai mari companii de tehnologie dintr-o singură lovitură?

Înainte de joi, FAANG — Facebook, Apple, Amazon, Netflix și Google — a fost poate cel mai des folosit. Dar acest acronim deja nu prea funcționează. Google face parte din punct de vedere tehnic acum din Alphabet, așa că ar trebui să existe un al treilea A. (FAAAN?) Îi lipsește Microsoft, care este la fel de uluitor de imens ca unele dintre celelalte companii. Și ați putea argumenta că Tesla ar trebui să facă parte din conversația cu acronimul, mai ales acum că capitalizarea sa de piață a depășit 1 trilion de dolari.

Acum că trebuie să începem cu toții să spunem Meta, am alcătuit o listă cu câteva potențiale acronime Big Tech pe care le-am putea folosi în schimb. Și înainte de a ne scufunda, iată literele cu care ne jucăm: Apple, Amazon, Alphabet sau Google, Meta, Microsoft, Netflix și Tesla. Pe scurt: A, A, A / G, M, M, N, T.

GAMMA
MAGMĂ
MAMAA
MAAAN
MMAAGT (pronunțat „magot”)
GAMAT (Folosit într-o propoziție: „Executăm aici GAMAT de opțiuni.”)
MATMAN
MGMT
MANAGMT
MANTA
O MANTA
ANTMAN (Apple, Netflix, Tesla, Meta, Amazon, Nicrosoft [funcționează, bine, nu pune la îndoială])
Sau poate vom continua să spunem Facebook și Google, să schimbăm Microsoft cu Netflix și să spunem FAAMG
Care sunt ideile tale?