Tech

Prelungirea unor parteneriate Telekom

Prelungirea unor parteneriate Telekom

Compania Telekom a anunțat nu de mult timp dezvoltarea parteneriatului cu SPI Internațional pe 3 ani. Acest lucru se datorează introducerii în grila Telekom a posturilor Filmbox Stars și Fast & Fun Box HD.

Telekom avea disponibile posturile Filmbox și Filmbox Premium. Insă, acest pachet a fost extins cu Filmbox Stars și Fast & Fun Box HD. Intre timp, Telekom a confirmat şi reînnoirea contractului cu SPI Internațional.

Conform broadbandtvnews, un alt contract ce a fost reînnoit este între AMCNI  și grupul M7.

Acest contract presupune operațiunile din mai multe țări pentru redistribuirea posturilor deținute de AMC Printre aceste posturi se numără: Sport1, Sport2, AMC, Minimax, JimJam, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Film Cafe, Extreme Sports Channel sau CBS Reality.

În grila Focus Sat se află şi posturile deținute de AMC, iar pentru că acest contract a fost reînnoit aceste posturi vor rămâne în continuare în grilă Focus Sat. Este vorba despre: AMC, Minimax, JimJam, TV Paprika, Extreme Sports Channel, Film Cafe și CBS Reality.

Un alt contract extrem de important este între Digi și Viasat World. Acest contract a fost reînnoit şi pentru operațiunile Digi din România, dar și pentru cele din Ungaria.

În România Viasat are licențe audiovizuale pentru Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explore, Epic Drama și TV 1000.