Tech Audio

Review X-Mini Rave – boxa portabila

Review X-Mini Rave – boxa portabila

De câteva zile testez o boxă portabilă X-Mini Rave. La prima vedere pare un gadget ciudat şi lipsit de utilitate, dar impresia este schimbată la o privire mai în detaliu. Am fost plăcut impresionat de ideea implementării unui tunner radio FM într-o boxă, dar şi de sunetul redat. Oferă la o calitate bună înaltele şi bass-ul.

Am utilizat şi utilizez X-Mini Rave mai mult pe post de radio şi mai puţin pe boxă portabilă. Un comutator schimbă ușor între funcțiile: Radio, Audio și Închis. Posturile de radio sunt redate la o calitate foarte bună şi pot fi căutate foarte uşor. Apeși pe butoanele + sau – timp de 3 secunde și va începe să caute automat următoarea frecvență ocupată. O apăsare scurtă modifică cu 0,01 MHz frecvența. Frecvenţa este afişată pe un mic display.

Pe modul “Audio”, X-Mini Rave funcţionează ca o boxă externă pe care o poţi conecta la un smartphone, tablet pc şi chiar laptop. Am avut surpriza să constat că oferă un sunet puternic şi la o calitate foarte bună, net superior sunetului redat de majoritatea portabilelor.

Boxa poate fi folosită oriunde e nevoie de un sistem de sunet puternic și de calitate deosebită, fără să ai la dispoziție sursă de curent. Plus că nu trebuie să vă mai faceţi griji în privinţa cablului de conectare. Se regăseşte încorporat în boxă. Sau, dacă nu-l uitaţi, există şi un cablu mai lung.

Autonomia este de aproximativ 6-7 ore pe modul “Radio” şi se încarcă prin cablu microUSB-USB de la laptop, tablet pc etc. Boxa X-Mini Rave poate fi cumpărată de pe fungadgets.ro la un preţ de 189 lei.