Tech Tableta

Samsung Galaxy Tab 10.1 in Romania

Samsung Galaxy Tab 10.1 in Romania

Datorită celei mai noi versiuni de Android, Honeycomb 3.1, Galaxy Tab 10.1 oferă experiențe multimedia complete și performanțe avansate de la tranziții mai rapide între diverse aplicații, viteză sporită la navigare la suportul sporit pentru accesoriile USB. De asemenea, fiind special creată pentru tabletă, platforma Android Honeycomb sporește productivitatea dispozitivului permițând utilizatorilor să folosească mai multe funcții în același timp.

Fiind cea mai subțire tabletă din lume la momentul actual, cu o grosime de numai 8,6 milimetri și o uimitoare greutate de 570 de grame (WiFi) și 575 de grame (3G), Samsung Galaxy Tab 10.1 este alegerea perfectă pentru cei care își doresc un dispozitiv complet, capabil să ofere performanțe superioare fie că e folosit pentru a rezolva sarcinile de la serviciu sau pentru divertisment.

Mai mult, display-ul uimitor de 10.1 inchi cu rezoluție de WXGA 1280 x 800, face din experiențele vizuale un adevărat spectacol: filmele, fotografiile și programele grafice vor prinde viață pe ecranul tabletei. Iar datorită celor două camere de 3 megapixeli, respectiv 2 megapixeli apelurile video și redarea conținutului video HD capătă o cu totul nouă dimensiune.

Pe lângă atractivitatea design-ului, Galaxy Tab 10.1 este prevăzut și cu cele mai avansate funcții menite să pună în evidență performanțele unice ale dispozitivului.

Utilizatorii sunt în permanență conectați la viața socială și profesională prin intermediul funcției Samsung TouchWiz ce include meniul Live Panel cu ajutorul căruia personalizarea ecranului principal cu fotografii digitale, website-uri favorite și feed-uri ale rețelelor sociale.

Iar pentru cei care își doresc să fie permanent la curent cu cele mai recente știri și evenimente, Galaxy Tab 10.1 le pune la dispoziție serviciul Samsung Readers Hub, o bibliotecă ce include 12 ziare, 24 de reviste și 110.000 cărți. Mai mult, serviciul Samsung Social Hub reunește email-ul, contactele, calendarul și conexiunile la rețelele sociale într-o singură interfață intuitivă și foarte ușor de accesat.

Datorită conectivității WiFi 802.11 a/b/g/n vitezele de descărcare și transferul de date sunt extrem de eficiente, iar experiențele multimedia și de gamimg ating performanțe superioare datorită procesorului de aplicații dual core Nvidia Tegra 1GHz.

Pentru persoanele aflate în permanentă mișcare, Polaris Office este variantă ideală de Mobile Office ce oferă utilizatorilor soluții imediate și eficiente: aceștia pot să citească și să editeze o gamă variată de formate de documente. Cu cea mai nouă versiune a tabletei Samsung, copiii și părinții se pot bucura în aceeași măsură de cele mai atractive servicii și aplicații îmbunătățite zilnic pentru sporirea performanțelor.

Tableta este disponibilă în magazinele Orange, dar încă nu avem informaţii clare cu privire la preţ, însă noi preconizăm un preţ de pornire, la liber, de la 2.099,99 lei pentru varianta de 16 GB fără 3G.