Tech

Samsung X170 Barbie Edition | Laptop News

Samsung X170 Barbie Edition | Laptop News

Dincolo de păpuşa Barbie şi toate accesoriile ei personale, cum ar fi casa, maşina sau unicornul, avem: tricouri cu Barbie, desene cu Barbie, reviste cu Barbie, ghiozdane cu Barbie. Mai miră pe cineva dacă apare şi un netbook Barbie? Samsung a făcut recent pasul în această direcţie, lansând în Coreea mini laptop-ul X170 în ediţie Barbie. Acesta va fi disponibil în două variante, roz sau negru, şi va dispune de o mulţime de elemente tematice, de la logo-uri şi iconiţe până la screen savers şi wallpapers cu binecunoscuta păpuşă. De asemenea, pentru ca totul să fie complet, profilul lui Barbie este desenat pe capac.

Din punctul de vedere al specificaţiilor tehnice, Samsung X170 nu-i deloc o jucărie: funcţionează pe baza unui procesor Intel Core 2 Duo SU7300, are 4 GB memorie RAM şi 500 GB spaţiu de stocare. Vine cu un display de 11.6 inch ce oferă o rezoluţie de 1366 x 768 pixeli şi se remarcă printr-un design thin-and-light, deşi are un aspect cam grăsun din cauza marginilor rotunjite. Cântăreşte 1.36 kg, aşadar este uşor de transportat de colo colo într-o geantă (de preferabil tot Barbie, ca să se asorteze). Mini laptop-ul oferă o autonomie a bateriei de până la 9 ore şi o tastatură full size, plus un webcam integrat de 1.3 megapixeli şi card reader 3-in-1. Butoanele de mouse sunt plasate în dreapta şi în stânga touchpad-ului. În ceea ce priveşte conexiunile, vorbim de WiFi şi Bluetooth.

Samsung X170 Barbie Edition
va fi comercializat în Coreea la un preţ echivalent cu 1148 de dolari şi deocamdată nu există informaţii privind disponibilitatea sa pe piaţa internaţională.