Securitate Tech

Security for Virtualized Environments by Bitdefender

Security for Virtualized Environments by Bitdefender

Produsul oferă soluţii complete de securitate pentru centrele de date virtualizate, integrând tehnologia VMware vShield pentru protecţia serverelor şi a desktop-urilor Windows, extinsă pentru sistemele Linux şi Solaris.

Noul produs de la Bitdefender răspunde provocărilor actuale din mediul de business, de securizare a mediilor virtualizate de lucru. Printre beneficiile cele mai importante oferite de Security for Virtualized Environments by Bitdefender se numără optimizarea consumului de resurse şi protecţia îmbunătăţită.

Protecţie sporită pentru mediile virtualizate Instalat în medii VMware, noul produs Bitdefender se integrează cu tehnologia VMware vShield Endpoint. Această arhitectură de securitate oferă protecţie atât sistemelor de operare Linux şi Solaris, cât şi mediilor care care au la bază alte tehnologii de virtualizare.

Scanare centralizată Beneficiind de o arhitectură unică de produs, multe dintre sarcinile de scanare sunt centralizate şi rulate într-o maşină virtuală Linux. Acest lucru permite produsului să reducă încărcarea sistemului atunci când se fac update-uri, sunt activate diverse sarcini de management şi în timpul scanărilor. Totodată, scanarea centralizată elimină problemele de securitate care pot apărea în momentul încărcării sistemului.

Tehnologia de securitate numărul 1 în lume. Toate produsele Bitdefender includ tehnologia proprietară B-HAVE, care analizează comportamentul codurilor potenţial periculoase într-un mediu emulat separat, eliminând astfel alarmele false şi crescând semnificativ rata de detecţie pentru ameninţări noi sau necunoscute. Tehnologia B-HAVE i-a adus Bitdefender recunoaşterea Virus Bulletin VB100, obţinând, în februarie 2011, cel mai mare punctaj pentru detecţia ameninţărilor. Totodată, tehnologia Bitdefender a ieşit pe primul loc în cadrul celor mai recente sesiuni de testare AV-TEST (http://www.av-test.org/certifications), devenind astfel tehnologia de securitate numărul 1 în lume, în anul 2011.

Pentru mai multe informaţii despre Security for Virtualized Environments by Bitdefender, vă rugăm vizitaţi: bitdefender.com/sve.