Tech

SNL spune ce credeam cu toții în schița sa de valoarea miliardelor Star Trek

SNL spune ce credeam cu toții în schița sa de valoarea miliardelor Star Trek octombrie 7, 2021
Snl

Saturday Night Live s-a întors în acest weekend și spectacolul nu și-a pierdut timpul luând ca scop cursa ciudată miliardară de turism spațial care s-a desfășurat în ultimele luni. Invitatul Owen Wilson l-a interpretat pe fostul CEO al Amazonului, Jeff Bezos, într-o schiță despre un nou spectacol fictiv numit Star Trek: Ego Quest, despre „călătoriile SS New Shepard și echipajul său de ciudați aleatorii”, a căror misiune este „să zburați în jurul spațiului, plecând într-o navă care arată cum arata ”, potrivit vocii.

Vă amintiți că adevăratul Bezos a călătorit la marginea spațiului în racheta New Shepard a Blue Origin în iulie, împreună cu un echipaj care îl includea pe fratele său Mark (interpretat în schița de către fratele lui Wilson Luke), pilot de 82 de ani și spațiu legenda Wally Funk și elevul olandez de liceu Oliver Daemen. Dar Richard Branson, CEO Virgin Galactic, l-a învins pe Bezos în spațiu cu câteva zile când a făcut o călătorie la bordul avionului spațial SpaceShipTwo al companiei sale. Și SpaceX și-a trimis primul echipaj de cetățeni privați în spațiu la începutul acestei luni, dar CEO-ul Elon Musk nu s-a alăturat lor pentru plimbare.

În schița SNL, Branson (Alex Moffatt), care zboară în apropiere într-o navă cu iluminare purpurie, îl provoacă pe Bezos la o cursă după ce schimbă câteva felicitări standard ale fratelui pentru un zbor la care se referă vocea „o criză de vârstă mijlocie cu proporții cosmice”. în care au naufragiat accidental în stația spațială internațională. Dar așteptați, pericolul se ascunde la fiecare colț: Brusc, nava lui Bezos este lovită de torpile cu fotoni și da, desigur, este Elon Musk (Mikey Day, care face o impresie directă a stilului de vorbire al lui Musk).

„Spațiul este suficient de mare pentru un miliardar alb și ciudat”, spune „Musk” pentru „Bezos”.

În realitate, desigur, nici Bezos, nici Musk nu au avut prea mult simț al umorului cu privire la aspirațiile spațiale ale celuilalt. „Nu poți da în judecată drumul tău spre lună”, i-a spus adevăratul Musk jurnalistului Kara Swisher într-un interviu săptămâna trecută în timp ce discuta despre Bezos și Blue Origin. Ca răspuns, Amazon a trimis The Verge o listă PDF de 13 pagini, care a inclus de fiecare dată când SpaceX a intentat procese.