Tech

Sony oferă încercări gratuite pentru Death Stranding și Sackboy în Marea Britanie

Sony oferă încercări gratuite pentru Death Stranding și Sackboy în Marea Britanie octombrie 4, 2021
Sony-Ps5

Sony pare să reintroducă un concept vechi pentru două dintre cele mai noi jocuri Playstation 5 – probe de joc. Sony vă va permite acum să încercați versiunile PS5 ale Death Stranding: Director’s Cut și Sackboy: A Big Adventure gratuit dacă locuiți în Regatul Unit, timp de șase ore și respectiv cinci ore.

Proprietarii de PlayStation au văzut prima dată noua ofertă Sony prin e-mail. „Ați dorit vreodată să încercați unele dintre cele mai populare jocuri de pe PlayStation Studios înainte de a vă angaja în jocul complet? Acum poți ”, se arată în e-mail. Sony spune că jocurile sunt răscumpărabile pe PlayStation Store până pe 28 octombrie la 23:59, iar perioada de încercare începe imediat ce selectați „Descărcați încercarea” de pe consolă sau „Adăugați la bibliotecă” pe web. The Verge a contactat Sony pentru mai multe informații, dar dacă vă aflați în Marea Britanie, atât procesul Death Stranding, cât și procesul Sackboy par să fie deja live.

În urmă cu zece sau mai mulți ani, oferirea unui demo pentru un mare joc de succes nu ar fi prea neobișnuit, dar se pare că în ultimul deceniu, creșterea sistemelor free-to-play, a beta-urilor publice și a unei comunități robuste Let’s Play are un fel a condus „încercarea gratuită” la dispariția parțială. Acest lucru a început să se schimbe din nou – PC Gamer are o piesă grozavă care încearcă să se gândească de ce – și se pare că acum Sony își scufundă degetele de la picioare în apă cu două dintre cele mai recente titluri ale primelor părți. In speranta. care se extinde la mai multe jocuri și mai multe regiuni în curând.