Tech Emisiuni, Filme si Seriale

Te trimitem sa-l vezi pe James Bond in 007: SkyFall

Te trimitem sa-l vezi pe James Bond in 007: SkyFall

Din 26 octombrie 2012, un nou film cu James Bond a invadat cinematografele. În noua producţie cinematografică, 007: Coordonata Skyfall, agentul Bond trebuie să o apere pe M (interpretată de Judi Dench) de un personaj din trecut. Nu intrăm în detalii despre film pentru că împreună cu Sony România te trimitem să-l vezi pe James Bond în acţiune.

Punem la bătaie 2 invitaţii duble pentru cei mai norocoşi dintre voi. Filmul poate fi vizionat de câştigătorii voucherelor, în orice zi, de luni până duminică, în Grand Cinema Digiplex (Baneasa).Voucherele sunt valabile o singură dată până pe 30 Decembrie 2012.

Pentru a intra în cursa pentru una dintre cele 2 invitaţii, trebuie să ne povesteşti, printr-un comentariu lăsat la acest post, ce înseamnă James Bond pentru tine. Ai timp până pe 15 noiembrie la ora 23.59. Precizez că se iau în calcul doar comentariile lăsate prin formularul standard şi nu cele de facebook! Comentariile vor fi aprobate vineri dimineaţă, 16 noiembrie 2012, şi vom trage la sorţi 2 câştigători cu ajutorul site-ului random.org. Vom anunţa câştigătorii în acest articol şi vor fi contactaţi pe adresa de email cu care s-a comentat. Premiile nu se pot valorifica în bani şi nu sunt transmisibile. De preferat ar fi să stai cât mai aproape de Bucureşti.

Update: Numerele câştigătoare sunt: 5 şi 16! Felicitări tuturor participanţilor şi îmi pare rău pentru că nu am avut mai multe premii de oferit în cadrul acestui concurs!