Tech

Top 5 cadouri pentru El de Sf. Valentin 2012

Top 5 cadouri pentru El de Sf. Valentin 2012

Se apropie Ziua Îndrăgostiţilor. Nu ştim dacă voi sărbătoriţi pe 14 februarie sau 10 zile mai târziu, dar în orice caz, ştim că aveţi nevoie de un cadou pentru el. Şi cum bărbaţii sunt greu de mulţumit cu un lucru mergi la sigur – gadget-urile.

Nu ştim ce bugete aveţi, dar o să luăm în calcul de la cele mai mici la cele mai mari bugete.

1. Laptop Asus X54C-SX140D – Dacă prietenul nu are încă un laptop sau dacă ştii că vrea să şi-l schimbe, probabil ar fi bine să iei în calcul varianta asta. Ideal ar fi să afli înainte ce diagonală ar vrea la laptop şi pentru ce îl foloseşte: gaming, office, business, multimedia? În orice caz, Asus X54C vine cu un procesor Intel Core i3-2310M de 2,20GHz, 4GB RAM, 500 GB HDD şi Intel HD Graphics. Acesta vine cu FreeDOS, adică îi permite iubitului tău să instaleze ce sistem de operare doreşte. Asus X54C poate fi găsit la un preţ de 1959,99 lei, o nimica toată pentru dragostea vieţii tale!

2. ASUS Eee Pad Transformer Prime – Sistemul hibrid dintre netbook şi tabletă poate fi opţiunea perfectă pentru cineva care stă întotdeauna pe drumuri, dar şi pentru cineva care e pasionat de gadget-uri. Probabil va rămâne impresionat de modul de “transformare” al netbook-ului în tabletă şi ca performanţe nu lasă de dorit: vine cu procesor Tegra 3 Quad-Core 1.4GHzz, 1GB RAM DDR2, 32 GB SSD şi sistem de operare Android 3.2 Honeycomb (update gratuit la Android 4.0). Tableta-netbook poate fi disponibilă în culoare Violet Gray şi la preţ: 2799,99 Lei.

3. Acer Iconia Tab A100 de 7 inch oferă performanţă şi portabilitate. Dacă ştii că nu are nevoie de un laptop şi că îşi doreşte mult un produs din această categorie, poate un Acer l-ar putea mulţumi. Aceasta vine cu un procesor Nvidia Tegra 2 ARM Cortex A9 de 1.0GHz, 1GB RAM şi 8 GB spaţiu de stocare. Are sistem de operare Android 2.3 şi ce crezi? Şi tableta aceasta poate fi găsită pe negru sau albastru. Dar nu uita să afli pentru ce are nevoie de ea, dacă nu ţine la elementul portabilitate, poţi să îi cumperi o tabletă la 10.1 inch din aceeaşi gamă. Dacă ai nevoie de sfaturi, îţi stăm la dispoziţie. Până una alta, Acer Iconia Tab A100 de 7 inch poate fi găsită la un preţ de 1499,99 lei.

4. Verbatim DESKTOP – Află dacă prietenul tău are un hard disk extern. Dacă nu are, nu uita că mărimea contează! Noi îţi sugerăm un HDD Extern Verbatim DESKTOP de 1TB cu 5400 RPM şi interfaţă 2.0 şi 3.0. Nu e un cadou scump, are un design fin, elegant, dar în acelaşi timp puternic şi rezistent. Preţ: 469,99 Lei.

5. Rucsac Laptop Belkin – Dacă are toate cele de mai sus sau dacă nu ţi se par nişte opţiuni potrivite poţi oricând să alegi ceva mai sigur cum ar fi un mouse, un rucsac sau o geantă pentru laptop. Noi îţi recomandăm un Rucsac de la Belkin pentru un laptop de 17, vine în culoare Chocolate/Tourmaline, adică un cafeniu cu albastru. Preţ: 189,99 Lei.

Doamnelor, sperăm că v-am fost de folos! Dacă mai aveţi ceva nelămuriri, nu vă fie frică să ne contactaţi, vă stăm la dispoziţie cu sfaturi şi informaţii. Multă baftă şi Happy Valentine’s!