Tech Tableta

Toshiba Excite Write – Tableta cu digitizor si Stylus Pen

Toshiba Excite Write – Tableta cu digitizor si Stylus Pen

Samsung comercializează tablete însoțite de stylus pen-uri de ani de zile și se pare că Toshiba s-a decis să intre și pe acest segment de piață cu noua să tabletă Excite Write. Configurația hardware este foarte similară cu cea din Toshiba Excite Pro, dar acum avem parte și de un digitizor Wacom și un stylus pen.

Toshiba Excite Write vine și cu o serie de aplicații specializate care vor scoate în evidență utilitatea digitizorului și a pen-ului. Utilizatorul este liber să scrie pur și simplu pe tabletă, iar aceasta îi va recunoaște scrisul de mână și-l va transforma automat în text tipărit. Digitizorul Wacom poate detecta 1024 nivele de presiune și va permite realizarea de schițe și desene.

Dispozitivul se poate livra și cu un keyboard cover Bluetooth, dar aceasta va costa 50 EUR, separat de prețul tabletei. Prețurile încep la 599 EUR, iar o versiune 3G va costa 699 EUR. Tabletele sunt deja disponibile în Germania la aceste prețuri, dar suntem siguri că în Statele Unite prețurile vor fi cu 10% până 15% mai mici.

Toshiba Excite Write vine cu un frumos ecran de 10.1 inch care are o rezoluție impresionanta de 2560 pe 1600 pixeli. SoC-ul folosit este același quad core Tegra 4 de la Nvidia, care folosește arhitectura ARM Cortex-A15.