Tech Audio

Traducător de buzunar

Traducător de buzunar

Traducator-de-buzunar-traducere-vocala-online-offline-LANGIE-in-52-de-limbi

Descrierea produsului

Acest dispozitiv dispune de o traducere vocală directă, datorită căruia nu va mai fi o problemă în a înțelege ce vorbesc oamenii în timpul unei călătorii prin lume. Ori de câte ori aveţi plăcerea de a călători pentru a descoperi locuri noi, cu acest dispozitiv nu va mai o problemă în a înţelege ce se comunică în jurul dumneavoastră. Acest traducător, LANGIE, care conține până la 52 de limbi străine, vă va uşura comunicarea oriunde doriţi să călătoriţi.

Cu ajutorul acestui dispozitiv, veţi descoperi noi oportunități în întreaga lume! Este destinat tuturor, indiferent dacă sunt copii sau persoane în vârstă. Toţi apreciază utilizarea ușoară a acestuia. Traducătorul este disponibil spre vânzare în mai multe magazine.

Acest dispozitiv poate fi folosit și ca un player multimedia pentru videoclipuri, poze sau ca un traducător de grup. Se pot asocial mai mulți traducători LANGIE, mai ales pentru mai multe delegații străine. O altă opțiune este posibilitatea studierii unei limbi străine. Este primul translator vocal din lume.

Langie poate traduce în 52 de limbi și toate sub formă de sunet.

Traducator-de-buzunar

Cum funcționează de fapt?

Langie este echipat cu un ecran LCD tactil, având și un sistem dublu de difuzoare și microfoane de cea mai înaltă calitate.

Un microfon și un difuzor se află pe partea frontală a dispozitivului, prin care puteți vorbi mesajul în limba dvs., iar o persoană străină de lângă dvs. va putea auzi imediat traducerea în limba sa.

O persoană străină poate să spună răspunsul în limba pe care o cunoaşte,cu ajutorul  microfonului și difuzorului de pe partea din spate a dispozitivului. Imediat se va auzi traducerea în limba dumneavoastră.

Dacă se doreşte traducerea unui text într-o altă limbă, pur și simplu se ține apăsat butonul albastru al microfonului și se eliberează după terminarea mesajului text. În aproximativ 2 secunde, traducătorul traduce mesajul dumneavoastră sub forma unui text afișat pe ecran, iar acest mesaj va fi lansat și în formă audio.

Pentru a traduce ceea ce vă spune cealaltă persoană, pur și simplu se apasă și se ține apăsat butonul galben pentru microfon și se eliberează din nou când mesajul s-a finalizat. Întregul proces este extrem de simplu.

De asemenea, foarte importantă este şi funcția traducătorului grupului ce va fi cu siguranță aplicabilă în diferite delegații străine. Pentru a se asocia cu 2 sau mai mulți utilizatori LANGIE, se spune textul, iar vizitatorii străini vor putea vedea și vor putea auzi mesajul în limba lor.

Un traducător de buzunar este capabil să vă recunoască vocea și apoi poate traduce în timp real într-un număr mare de limbi, făcându-l un instrument lingvistic excelent pentru călătorii, cumpărături sau afaceri. Una dintre principalele caracteristici este aceea de a traduce rapid cuvintele. Datorită mini-designului practic, este foarte ușor de transportat.

Acesta funcționează pe un principiu foarte simplu și intuitiv. Se ţine apăsată tasta de atingere a dispozitivului în timp ce vorbiţi, apoi se eliberează,  dispozitivul traducând imediat cuvintele necesare. Este un traducător de texte și propoziții excellent şi care poate fi gestionat cu multă ușurință. Durata de viață a bateriei este de până la 5 zile în modul standby, cu 5 ore de funcționare continuă.

Inainte de a-l folosi se recomandă verificarea limbilor străine acceptate de traducătorul LANGIE. Toate limbile au o traducere vocală vorbită. Toate limbile traduc expresii chiar și în formă de text pe ecranul LCD.

Traducator-Langie

Dacă este folosit fără conexiune la internet, acest dispozitiv poate oferi:

O galerie de imagini, înregistrator digital de voce, video și player muzical.

Dispune de o educație vocală și imagine pentru cele mai importante limbi străine. Deci, puteți învăța limba oriunde doriţi să călătoriţi.

Instrumentul de amplificare a sunetului poate înregistra, punând apoi accentul pe cuvintele rostite; acest lucru ajută foarte mult la comunicarea cu persoanele care au auzul mai sensibil.

Dacă este folosit cu conexiune la internet, acest dispozitiv poate oferi:

Căutarea vocală a imaginilor: poate recunoaște vocea dumneavoastră, căutând apoi lucrul dorit sub forma unei imagini.

Interpret de grup: se poate participa la o conversație de grup cu persoane ce cunosc diferite limbi.

Caracteristici:

Traducere neaşteptată în 52 de limbi

Microfon sensibil cu recunoaștere vocală

Înregistrator de voce digital

Muzică și player video

Traducere online / offline

Durata de viață a bateriei: 5 zile în regim de așteptare / 5 ore de funcționare continuă

 

Specificații:

Procesor: Core ARM Cortex 1,3 GHz QUAD

LCD: ecran tactil de 1,08 “(27,5 mm)

Baterie: 3,7V / 2000 mAH

WiFi 802.11b / g / n

Bluetooth: 4.0

Micro SD Card: Suportă până la 32GB

USB: Micro USB 2.0

Input căști – Jack 3,5 mm

Intrare: 100V – 240V

Ieșire: 5V DC 1500mA

Dimensiuni: 48 mm x 148 mm x 17 mm

Greutate: 125 g

 

Pachetul LANGIE conţine:

1x traducător vocal LANGIE

1x încărcător USB

1x cablu USB

1x căști

1x carcasă de protecție