Smartphones Tech

Twitter îmbunătățește calitatea videoclipurilor live, eliminând o funcție

Twitter îmbunătățește calitatea videoclipurilor live, eliminând o funcție octombrie 6, 2021
Twitter-make-live-video-quality-better

Twitter a anunțat marți că renunță la o funcție din instrumentul său de transmisii live, dar compania o elimină pentru a îmbunătăți calitatea difuzării dvs. video.

Ce a dispărut? Acum, nu mai puteți invita oaspeții să vă alăture într-o transmisie prin audio înainte de a intra în direct. Funcția respectivă a fost adăugată în martie 2020. Acum, când treceți în direct, difuzarea va prezenta doar pe dvs. și oricine altcineva se află în cadru, deși oamenii pot posta în chat sau atinge pentru a adăuga o inimă interacționand cu tine în timp ce difuzezi.

Deși Twitter afirmă că modificarea este menită să îmbunătățească calitatea videoclipurilor, merită de asemenea remarcat faptul că Twitter are o altă caracteristică pentru sunetul live partajat: oferta sa de spații de tip Clubhouse. Spațiile par să fi prins mai mult decât ceea ce vă permitea să faceți videoclipul live Twitter, așa că probabil compania a crezut că ar fi redundant să le oferiți ambelor și se concentrează pe caracteristica care pare să aibă mai multă tracțiune.

Schimbarea urmează, de asemenea, pentru a îmbunătăți calitatea videoclipurilor pe platformă: în septembrie, a anunțat că noile videoclipuri postate pe platformă vor fi mai puțin pixelate. Nu am observat încă o diferență drastică, dar voi lua orice îmbunătățire pe care Twitter o poate face.