Diverse

Vrei sa-l vezi pe Mos Craciun online? Ai venit la locul potrivit

Vrei sa-l vezi pe Mos Craciun online? Ai venit la locul potrivit noiembrie 11, 2021
Povesti-mos-1

In timp ce Mos Craciun lucreaza din greu pentru a se asigura ca aceasta sarbatoare nu se va schimba in vremurile noastre, noi va oferim metode de conectare cu Mos Craciun. Puteti conversa online cu Mos Craciun din confortul canapelei dumneavoastra.

Chiar daca Mos Craciun este inca de moda veche si ii place sa calatoreasca cu sania, spiridusii eficientizeaza constant operatiunile de la Polul Nord.

Dar cum ramane cu vizita anuala a copiilor tai la Mos Craciun pentru a-i spune despre cat de buni au fost anul acesta? Din cauza pandemiei, planuirea vizitelor si intalnirea fata in fata cu Mos Craciun la el in sat, nu se mai pot face. Iata cateva vesti bune pentru copilasi: intalnirea cu Mos Craciun poate continua online.

Chiar daca vremurile acestea sunt putin mai grele, ele nu pot impiedica Craciunul din acest an. In ciuda tuturor, Mos Craciun insusi inca vine in oras. Si, desi este posibil sa nu poti face o poza cu Mos Craciun la mall, exista inca multe modalitati de a mentine spiritul copiilor pana la ziua cea mare. La urma urmei, la fel ca scoala, serviciul sau alte activitati, si Mos Craciun va deveni virtual in 2021.

Desi unele dintre traditiile tale preferate de Craciun s-ar putea schimba anul acesta pentru a-ti mentine familia in siguranta si sanatoasa, exista inca foarte multe activitati anuale pe care le poti face in continuare: impodobirea bradului, vizionarea filmelor de Craciun si prepararea prajiturilor preferate.

Un moment pretuit pentru familia si prietenii care sunt departe

Pregateste-te pentru o calatorie interactiva magica prin Polul Nord cu un chat LIVE personalizat cu Mos Craciun insusi! Intreaga experienta dureaza aproximativ 15 minute. Experienta este extrem de personalizata, va rugam cu putin timp inainte de conversatia online, sa ne puneti la dispozitie diferite informatii despre copil, astfel incat Mos Craciun sa aiba un context, cum ar fi: numele, varsta, lista de dorinte de Craciun si un moment amuzant care a avut loc anul acesta.

Pe Mos Craciun online  alegi direct ce ti se potriveste. De la cadoul De vorba cu Mosu’ online, Gata cu mesaje share-uite de toti de Craciun! Fa o urare originala prin Mosu’! pana la Intreaga colectie de povesti citite de Mosu’. Toate aceste cadouri o sa aduca bucurie in intreaga casa.

Mos Craciun va gasi intotdeauna o modalitate de a mentine magia vie, iar anul acesta ajunge negresit chiar si la tine acasa. Odata alese pachetele noastre de conversatii online cu ajutorul Zoom-ului, Mos Craciun este disponibil pentru tine timp de 15 minute!

Traiti o experienta magica de vacanta din confortul propriei case rezervand o vizita virtuala a Mosului. Rezervarea unei vizite virtuale a Mosului cu domnul George Robu, transforma orice seara obisnuita intr-una extraordinara si magica.

Fericirea din sufletul copiilor este nepretuita in aceasta perioada a anului.

Aceasta sarbatoare poate fi diferita in unele aspecte, dar indiferent de ceea ce facem, sarbatoarea Craciunului va avea intotdeauna clipe de neuitat alaturi de cei dragi in propria casa.