Tech Tableta

Zvonuri – Acer tablet PC şi Galaxy Tab

Zvonuri – Acer tablet PC şi Galaxy Tab

Cele mai recente zvonuri din industria portabilelor confirmă pe de-o parte faptul că un tablet PC al celor de la Acer va fi lansat până la sfârşitul acestui an. Pe de altă parte, tablet PC-ul Galaxy Tab al celor de la Samsung va fi prezentat luna viitoare în cadrul IFA 2010.

Până la lansările oficiale ale acestor tablet PC-uri, o să ne tot plimbăm dintr-un zvon în altul. Iată, de exemplu, cazul lui Galaxy Tab, tablet PC-ul celor de la Samsung. Acum câteva zile, se specula că va fi prezentat pe 11 august, în cadrul evenimentului de presă din Statele Unite, însă acest lucru s-a dovedit până la urmă doar o speranţă deşartă. Mai nou, un alt zvon plasează acum lansarea lui Galaxy Tab luna viitoare, în cadrul târgului expoziţional de electronice şi electrocasnice IFA 2010, care se va desfăşura între 3-8 septembrie la Berlin. IFA (Internationale Funkausstellung Berlin) a ajuns deja la a 50-a ediţie şi reprezintă un cunoscut eveniment internaţional în cadrul căruia producătorii de electronice şi electrocasnice îşi prezintă cele mai noi produse şi inovaţii. IFA reuneşte experţi din întreaga lume în domenii precum comerţ, industrie sau media.

Informaţia conform căreia Galaxy Tab va fi lansat la IFA 2010 provine, se pare, de la o sursă de încredere din interiorul companiei, un “oficial de rang înalt” conform, publicaţiei coreene JoongAng Daily. Specificaţiile tehnice cunoscute până acum pentru tablet PC-ul Samsung includ: sistem de operare Android (Froyo), display de 7 inch, două camere, 3G, GPS şi Wi-Fi.

În altă ordine de idei, zvonul conform căruia Acer va lansa un tablet PC în trimestrul al patrulea al acestui an pare să fie confirmat recent de o altă sursă, mai precis de către compania de telecomunicaţii FarEastOne din Taiwan. Astfel, compania, care vinde smartphone-uri Acer încă din octombrie 2009, a dezvăluit în cadrul unui eveniment de presă că până la sfârşitul anului va începe să distribuie un e-reader de 6 inch şi un tablet PC de la Acer. Deocamdată despre tablet PC-ul Acer se bănuieşte că va veni în două modele, unul de 7 inch, altul de 10 inch, şi va fi echipat cu sistemul de operare Google Android.