Tableta Tech

Zvonuri – tablet PC Toshiba şi Motorola Stingray

Zvonuri – tablet PC Toshiba şi Motorola Stingray

Conform ultimelor zvonuri, un viitor tablet PC cu Android de la Toshiba va apărea toamna aceasta, în septembrie sau octombrie. Pe de altă parte, viitorul tablet PC Motorola este posibil să poarte numele de cod Stingray.

Zvonurile care răsar peste noapte despre viitoarele tablet PC-uri de la diverşi producători cunoscuţi sunt mititele, dar stârnesc destulă agitaţie în lumea portabilelor. Cele mai noi informaţii (neconfirmate oficial) vizează viitoarele tablet PC-uri de la Toshiba şi Motorola.

Astfel, conform unor surse din cadrul producătorilor taiwanezi, tablet PC-ul Toshiba va fi lansat toamna aceasta, în septembrie sau octombrie, fiind aşteptate până la finalul anului 2010 vânzări globale de 40.000-50.000 unităţi. Dispozitivul va avea un display de 10 inch, va rula sistemul de operare Google Android şi va fi echipat cu nVIDIA Tegra 2. Interesant este că acest zvon se potriveşte cu declaraţiile oferite acum o lună de Mark Whittard, Managing Director, Toshiba Australia, care anunţa lansarea unui tablet PC Toshiba SmartPad în septembrie-octombrie 2010.

În altă ordine de idei, viitorul tablet PC Motorola, cunoscut şi ca Motorola MZ600, ar putea purta numele de cod Stingray. Cel puţin asta pare să indice o listă a viitoarelor produse Verizon. Specificaţiile tehnice cunoscute pentru acest tablet PC includ: display de 10 inch, conexiune 3G, nVIDIA Tegra 2 şi sistem de operare Google Android (2.2 sau 3.0).