Grafica

Cele mai bune produse inteligente pentru casă din 2020 care nu sunt fabricate de Amazon sau Google

Cele mai bune produse inteligente pentru casă din 2020 care nu sunt fabricate de Amazon sau Google

Amazon și Google domină piața la nivel mondial. Dincolo de gama extinsă de difuzoare inteligente Echo de la Amazon, aceştia deţin mărci de securitate Ring, Blink și marca de router Wi-Fi Eero. Producătorul de termostate inteligente Ecobee primește finanțare de la Amazon. Google deține Nest, iar anul acesta a schimbat majoritatea dispozitivelor conectate de la “Google Home” la “Google Nest”, cum ar fi Google Nest Mini și Google Nest Hub.

Există o lista cu cele mai bune astfel de dispozitive, unele dintre ele Amazon sau Google. Nu este un lucru rău. Toate sunt obiecte bune pe care foarte mulţi le recomandă cu încredere.

Alexa și Asistentul Google sunt compatibile cu aproape toate gadgeturile inteligente în acest moment. Lista de dispozitive care sunt total independente de compatibilitatea Google Assistant și Alexa este destul de mică.

Amazon și Google prezintă titluri pentru utilizarea abuzivă a informațiilor despre utilizatori și colectarea datelor de îngrijire a sănătății fără a informa oamenii. Compania Amazon de securitate, Ring, a făcut obiectul a numeroase rapoarte CNET pentru parteneriatul său cu peste 725 de agenții de aplicare a legii din SUA.

Iată o listă cu cele mai importante dispozitive inteligente pentru casă care nu sunt fabricate de Amazon sau Google.

Apple HomePod

Apple-Homepod

Difuzorul inteligent Apple HomePod a fost lansat la începutul anului 2018. Oferă o calitate excelentă a sunetului și integrări vocale Siri puternice, destinate controlului dispozitivelor inteligente de acasă. Asociați două HomePod-uri împreună pentru a crea o pereche stereo sau configurați mai multe HomePod-uri în întreaga casă pentru sunet multi-cameră.

În cei doi ani de la lansarea HomePod, Apple a scăzut prețul de la 350 dolari la 300 dolari și a adăugat noi funcții pentru a rămâne competitiv. De asemenea, a lansat recent noul HomePod Mini la preţul de aproximativ 100 USD.

Apple iPad (2019)

Apple-IPad

În schimb, aș sugera o tabletă obișnuită: iPad-ul Apple. Două dispozitive Apple la rând, dar Scott Stein de la CNET recomandă cel mai nou iPad – modelul de 10,2 inch, a șaptea generație, lansat în 2019.

IPad-ul are aceeași aplicație Home ca un iPhone, ceea ce înseamnă că puteți verifica și controla toate dispozitivele dvs. inteligente de acasă pe ecranul mai mare al iPad-ului. De asemenea, are Siri încorporat.

Are cameră HD, Înregistrare video 720p HD, HDR, Senzor de iluminare şi modul fotografiere continuă. Camera de pe spate are o diafragmă ƒ / 2.4, funcție Live Photos, senzor de iluminare de fundal, autofocus, HDR, panorame, autodeclanșare.

NetGear Orbi

Netgear-Orbi-pro

In urmă cu 4 ani acest dis[pzitiv putea fi achiziţionat la preţul de 400 USD. Având în vedere că tehnologia avansează rapid, Netgear lansează un nou model la preţul de doar 150 USD. La acest preţ dispozitivul este proiectat să acopere până la 3.000 de metri pătrați și funcționează cu comenzi vocale Alexa și Google Assistant. 3.000 de metri pătrați nu este suficient pentru a acoperi întreaga casă, dar Netgear oferă kituri de trei și patru pachete la preţul de 230 USD, respectiv 300 USD pentru a putea acoperi întreaga suprafaţă.

La distanțe scurte, Orbi a înregistrat viteze maxime rapide în timpul testării pe care am realizat-o, impresionându-ne prin puterea semnalului și abilitatea de a ține pasul cu sistemele Nest Wi-Fi și Eero care sunt mai scumpe.

TP-Link Kasa Smart Plug Mini

TP-link

TP-Link Kasa Smart Plug Mini la preţul de 30 USD, disponibil pe Amazon la un preţ ceva mai mic (doar 15 USD), face incredibil de ușor de controlat dispozitivele de uz casnic de zi cu zi.

Puteţi conecta această mufă la o priză de perete, apoi se ata4ează un ventilator de birou, o lampă sau un alt dispozitiv electronic mic pentru un control mai ușor la pornirea şi oprirea direct de pe telefon. Un plus este acela că această priză nu blochează şi alte prize.

Kasa Smart Plug Mini poate fi, de asemenea, setat pentru a controla automat un dispozitiv în mod programat. Atâta timp cât conexiunea Wi-Fi este puternică, TP-Link Kasa Smart Plug Mini vă va controla dispozitivele, astfel încât să nu aveţi probleme.

Becul Wyze

Wyze-bulb

Becul Wyze este o alegere modestă pentru cei ce îşi doresc un bec bun. Costă doar 8 USD.

Acest bec este un LED cu lumină albă, are funcție de programare și o temperatură de culoare reglabilă.

Mai întâi se descarcă aplicația Wyze, se înşurubează becul Wyze și se urmează pașii simpli de configurare. Becurile Wyze funcționează și cu Alexa și Asistentul Google, dacă doriți să utilizați o comandă vocală pentru a le regla.

Deși aplicația este ușor de utilizat și setările de reglare, programare și temperatură a culorilor funcționează bine, îmi doresc ca aplicația să aibă o setare pentru modul răsărit / apus care să regleze automat programul în funcție de perioada anului.

Totuși, sunt becuri excelente la un preț excelent; le recomandăm cu drag.

Becurile Wyze sunt pentru interior, deci asigurați-vă că urmați instrucțiunile Wyze atunci când doriţi să le instalaţi.