Diverse

Cu firma serioasa ce asigura transport de animale, ferma ta zootehnica nu va da faliment

Cu firma serioasa ce asigura transport de animale, ferma ta zootehnica nu va da faliment

Numai oamenii care au crescut la tara si au vazut cat de greu se cresc animalele inteleg ce suparati sunt fermierii in aceste clipe.

Mesele de Pasti vor fi restranse, pensiunile inchise sau pe jumatate pline, hotelurile ocupate partial sau deloc.

Mieii vor ramane la ferma, cu toate ca detinatorul fermei nu isi permite sa mareasca turma. El a calculat atent totul: sa vanda mieii, banii sa ii investeasca in nutret sau in masini agricole sau din ei sa asigure salariile angajatilor.

Daca pana mai ieri, carnea de miel ajungea la reastaurantele din zona, la hoteluri sau la pensiuni, acum nu se mai poate.

Te inteleg daca treci prin aceasta situatie si stiu cata amaraciune ai in suflet.

Cu toate acestea nu s-au epuizat toate solutiile. Gandeste-te ca ai putea livra animalele vii peste hotare, acolo unde carnea de oaie se consuma frecvent!

Nu te sfatuiesc sa ii vinzi mieii taiati, din multe motive. Iata care sunt acestea:

-taierea lor presupune multe cheltuieli in plus. Cei care se ocupa de acest lucru primesc bani pentru munca lor.

-se impun conditii maxime de igiena si de evitarea a riscurilor

-pretul carnii este mai mare decat al animalului viu, dar se pierde mult la transare

-transportul trebuie sa fie special cu masini prevazute cu frigidere, desi inca nu este foarte cald afara.

Poti cauta un cumparator peste hotare sau in tara si apeland la firma numarul unu din tara care ofera servicii de transport de animale livrezi marfa la adresa dorita si toata lumea va fi pe deplin multumita.

Nu trebuie sa te ingrozesti la gandul ca animalele tale vii si pline de energie vor calatori sute sau mii de kilometri, fiindca totul este tinut sub control.

Iata ce asigurari primesti ca marfa va ajunge in stare perfecta la destinatie, chiar daca este vie.

  1. Transportul se face cu masini special amenajate, in stare tehnica perfecta, conduse de soferi atenti, familiarizati cu astfel de transporturi.

Aceste detalii te asigura ca mieii nu vor fi inghesuiti unii intr-altii astfel incat sa nu aiba loc sa se miste sau sa respire si sa moara in timpul calatoriei. Masina nu prezinta defectiuni, iar conducatorii auto nu conduc agresiv ca animalele sa fie traumatizate.

  1. Masinile sunt igienizate atent inaintea efectuarii imbarcarii animalelor vii. Substantele eficiente utilizate la curatarea masinii distrug si microbii, dar inlatura si murdaria.
  2. Transportul este avizat sanitar si se desfasoara legal, prin urmare nu exista nici un motiv pentru primirea unei amenzi si intarzierea calatoriei.
  3. Firma elaboreaza un plan ferm pentru calatorie, alegand un traseu scurt si bun.
  4. Urcarea animalelor vii in masini se face de catre personal calificat si cu experienta, astfel incat operatiunea decurge natural, fara ca animalele sa fie speriate sau ranite.
  5. Animalele sunt verificate atent inaintea imbarcarii si cele care dau cele mai mici semne de boala nu sunt admise, astfel ca mortalitatea va fi zero.
  6. Animalele sunt pe maini bune, fiindca toti angajatii firmei Livestocktransport.ro le trateaza omeneste. Inca inainte de a fi urcate in masini, ele sunt adapate si hranite, sa nu aiba de suferit sub nicio forma in timpul calatoriei. Daca este nevoie, soferul opreste pe drum sa vada cum se descurca animalele incredintate lui.
  7. Oricat de multe ar fi animalele tale, ele pot fi transportate in acelasi timp, fiindca firma dispune de 13 autotractoare si 13 semiremorci.

Sper ca ti-am dat motive sa nu mai fii suparat, ci sa iei legatura urgent cu reprezentantii firmei si sa pui la punct transportul animalelor vii pe care sa le vinzi acolo unde exista cerere, la cel mai bun pret.

Costul transportului nu este mare si se va amortiza dintr-un procent nesemnificativ din suma incasata.

Cu acesti parteneri care asigura mobilitatea animalelor in cele mai bune conditii poti transporta in interes comercial si porci, vaci sau cai si iti poti extinde afacerea.

Prezenta unei asemenea firme pe piata de servicii interna reprezinta un adevarat castig pentru tara noastra. Datorita ei poti trimite animalele vii si la abatoare sau la diferite fabrici de procesare care se ocupa si de sacrificare.

Este de ajuns sa pui lucrurile la punct de la distanta, sa nu te deplasezi de mai multe ori la sediul firmei.

Firma care asigura transportul animalelor vii in cele mai bune conditii cunoaste perfect legislatia si o respecta, astfel ca nu risti sa iei o amenda in calitate de proprietar al animalelor.

Cu siguranta ca mieii tai nu vor apuca sa creasca mult si sa imbatraneasca, daca stii sa actionezi in directia cea buna si cauti si parteneri seriosi care sa iti asigure transportul animalelor vii.

Cu putina imaginatie si munca vei reusi sa invingi urmarile nefaste ale pandemiei si ferma ta nu va da faliment.

Recomanda si altor fermieri aceasta firma care duce animale vii pe distante de sute sau de mii de kilometri, fiindca solidaritatea ne salveaza de tot ce este rau!

Fiti optimisti si demni si nu stati cu mainile in san, din moment ce se gasesc solutii, dragi fermieri!

Ocupatiile traditionale nu trebuie sa dispara de la noi, fiindca ele ne mentin sanatosi. Miei nostri sunt crescuti cu drag pe pasunile alpine nepoluate.

Sa nu dam carnea sanatoasa pe produse care contin substante ce ar putea sa ne faca rau!

Nu renunta la ferma ta, fiindca romanii au nevoie de carne sanatoasa si locurile de munca ale conationalilor trebuie pastrate!

Datele de contact ale firmei care asigura transportul animelelor vii se gasesc pe site-ul acesteia.