Social Media

Platforma online Roblox intenționează să introducă un chat vocal pentru a se putea lua legătura cu prietenii

Platforma online Roblox intenționează să introducă un chat vocal pentru a se putea lua legătura cu prietenii

Platforma de jocuri online pentru copii, Roblox, a declarat că intenționează să introducă pe viitor o opțiune de chat vocal pentru toţi jucătorii.

În timpul celui mai recent apel al companiei, vicepreședintele inginerilor Roblox, Adam Miller, a discutat despre popularitatea comunicărilor text pe platformă, menționând la 31 decembrie 2020 că Roblox a procesat mai mult de 2 miliarde de mesaje de chat zilnic.

Muller a afirmat că pe viitor se doreşte deschiderea comunicării prin chat vocal sigur”. Roblox a devenit o destinație online populară, în special pentru copii. Aproximativ 60% din cei 32 milioane de utilizatori activi zilnici ai platformei au vârsta sub 13 ani.

Noua dronă DJI: All-in-one rapidă permite obţinerea cu ușurință a unei vederi captivante. Când un copil se înscrie pentru un cont pe Roblox, acesta restricționează automat setările de chat text, astfel încât să poată trimite mesaje numai altor jucători pe care i-au acceptat ca prieteni.

Părinții au dreptul, de asemenea, de a dezactiva funcția de chat. O mare îngrijorare legată de introducerea chatului vocal este potențialul expunerii jucătorilor la limbaj sau alte limbaje neadecvate.

Cu toate acestea, Roblox ar putea introduce setări de confidențialitate în cazul în care jucătorii mai tineri sunt limitați doar la chatul vocal cu prietenii lor. Roblox spune că angajează în prezent 2.300 de profesioniști de încredere și care pot ajuta la examinarea conținutului neadecvat de pe platformă.